HOROSCOPUL WEEKENDULUI 1-2 APRILIE 2017. Ce spun ASTRELE la inceput de LUNA

HOROSCOP de WEEKEND 1-2 aprilie 2017. In acest weekend unele zodii vor avea parte de odihna si relaxare. Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata: Este posibil ca in aceasta zi sa fiti nevoit sa va ocupati de sarcinile de serviciu. Este un moment prielnic pentru a regla cateva neintelegeri cu colegii. Va sfatuim sa gasiti calea de mijloc, pentru ca o buna relatie cu colegii inseamna si un loc de munca placut.

Duminica: Duminica o veti petrece alaturi de partenerul de viata. Fie ca este vorba de o iesire sau pur si simplu de o activitate casnica, apropierea si timpul petrecut impreuna va incarca cu energie pozitiva.

Taur

Sambata:  Te bucuri de succes pe plan sentimental. Te completezi perfect cu partenerul de viata si ai parte de linistea pe care ti-o doreai.

Duminica:  Incepi ziua cu energie. Iti faci planuri de viitor si chiar te bate gandul sa te implici intr-o afacere. Va sfatuim sa tineti cont de intuitie.

Gemeni

Sambata:  Sunteti incapatanat si tineti cu dintii la principiile dumneavoastra, motiv pentru care relatiile cu prietenii pot fi afectate. Va sfatuim sa analizati si varianta ca prietenii pot avea dreptate.

Duminica:  Lipsa banilor si micile probleme cu partenerul de viata va strica dispozitia. Insa, un ajutor va veni de la cine te astepti cel mai putin.

Rac

Sambata:  Va treziti cu chef de calatorie. Va faceti planuri de vacanta si va bucurati de sustinerea persoanei iubite.

Duminica: Atunci cand ai o dilema incearca sa asculti si parerile celor care tin la tine. Azi veti primi sfaturi utile din partea unei persoane mai in varsta.

Leu

Sambata: S-ar putea sa aveti dificultati pe plan sentimental si sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta. Va sfatuim sa nu actionati la nervi, ci sa analizati bine situatia!

Duminica: Munca depusa isi va arata rezultatele in scurt timp si puteti castiga bani frumosi. Va sfatuim totusi sa nu va faceti planuri mari, pentru a nu fi dezamagit!

Fecioara

Sambata: Ziua ar putea fi data peste cap de o veste de la un prieten, care are legatura cu un plan comun. Va recomandam sa vizionati un film bun, pentru a va detasa de griji!

Duminica: Un prieten apropiat iti va cere ajutorul. Daca poti, incearca sa-i fi alaturi. Nu se stie cand roata se intoarce!

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE

Balanta

Sambata:Puteti sa va faceti planuri in legatura cu pornirea unei afaceri. Prietenii si partenerul de viata va sustin si va ajuta cu sfaturi utile.

Duminica: Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o disputa cu un membru al familiei. Va sfatuim sa va calmati, pentru ca in scurt timp totul revine la normal.

Scorpion

Sambata: Va sfatuim sa nu va faceti un plan strict pentru astazi. Dimineata sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. Iar dupa-amiaza este posibil sa va ocupati de o problema intervenita in familie.

Duminica:  Incearca sa te odihnesti, pentru ca te asteapta o saptamana plina. Nu nejlija partenerul de viata, care tanjeste dupa momentele petrecute impreuna.

Sagetator

Sambata: Dimineata aveti de alergat pentru a rezolva niste acte. Spre seara, va pregatiti sa mergeti in vizita, impreuna cu partenerul de viata.

Duminica: Este un moment favorabil planurilor de viitor, care se pot concretiza in scurt timp. Va sfatuim sa va prioritizati planurile.

Capricorn

Sambata: Trebuie sa iei o decizie, insa ai grija. Nimeni nu te obliga sa dai un raspuns pe loc. Ai timp suficient inainte de a alege. Analizeaza argumentele pro si contra si abia dupa actioneaza!

Duminica: Nu te lasa descurajat ca rezultatele nu apar atat de repede la planul la care ai muncit. Pastreaza-ti interesul, munceste cu implicare si vei avea mari satisfactii!

Varsator

Sambata: Nu e acum cel mai bun moment pentru o anumita achizitie sau investitie. Ar fi bine sa mai faci unele economii si sa stabilesti mai atent prioritatile perioadei. Nu stai chiar asa de bine, momentan.

Duminica: Dupa mult timp, astazi reusiti sa petreceti duminica in familie. Va sfatuim sa aveti mai multa grija de sanatatea dumneavostra!

Pesti

Sambata: Nu te lasa afectat de privirile invidioase si barfele celor din jur. E un semn ca valoarea ta este sesizata, insa nu poate fi depasita.

Duminica: Va sfatuim sa nu mai tineti cont de gura lumii. Uneori sunteti capabil de multe, dar faceti un pas inapoi din cauza parerilor celor din jur.

Sursa text: huff.ro