HOROSCOPUL WEEKENDULUI 11-12 FEBRUARIE 2017

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 11-12 FEBRUARIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE LA ACEST SFARSIT DE SAPTAMANA:

Berbec

Astepti de ceva timp acest weekend. Vreti sa fiti doar voi doi, tu si partenerul de viata. Nu vrei sa auzi nimic legat de joba sau de altceva. Totusi, duminica vei fi nevoit sa te ocupi de niste aspecte legat de un proiect în desfăşurare.

Taur

Nu intelegi ce anume il indeamna pe partener sa se poarte asa. Mereu iti da senzatia ca asteapta ceva de la tine. Vei afla abia duminica, cand nu va mai avea rabdare si te va intreba direct ce planuri ai pentru Valentine’s Day.

Gemeni

Evita drumurile lungi in aceste zile, s-ar putea sa iti apara ceva probleme legate de sanatate si nu ai fi o companie placuta pentru prietenii tai. Dar asta nu inseamna sa nu iesi deloc.

Rac

O vestea buna pe care o vei in prima parte a zilei, te va face sa crezi ca asta e sambata perfecta. Vei sarbatorii toata ziua cu cei apropiati si te vei duce la culcare tarziu dupa miezul noptii. Macar duminica incearca sa te odihnesti mai mult.

Leu

Sambata dimineata te ocupi de treburi casnice. Cineva trebuie sa le faca si pe acelea. Spre seara, insa, ai program cu prietenii si va veti simtii atat de bine, incat va veti face planuri si pentru duminica. Doar jumatate din acestea se vor pune, pana la urma, in aplicare.

Fecioara

Chiar daca tu aveai alte planuri, renunti si iei in considerare varianta propusa de partenerul de viata pentru petrecerea acestui weekend. Voiai sa faci doar ceea ce iti place tie, insa iti dai seama ca nu trebuie sa fii egoist. Nu-ti va parea rau.

Balanta

Ai nevoie de sprijinul celor din jur si nu multi sunt cei care sa vin sa te incurajeze. Partea buna este ca in acest fel faci ordine in lista prietenilor adevarati.

Scorpion

Dai o pagina in cartea vietii tale. Faci o schimbare destul de importanta. Lasi in urma tot ceea ce te-a suparat pana acum.

Sagetator

Nu indraznesti sa ceri ceea ce vrei, deoarece omul din fata ta pare foarte dur si te sperie. Este doar o masca. Vorbeste-i frumos si o sa obtii totul foarte usor.

Capricorn

Simti ca plutesti de fericire. Ai pus bazele unui proiect foarte drag in care sunt implicati mai multi prieteni. O sa sarbatoresti.

Varsator

Te emotioneaza foarte mult ceea ce se intampla in aceste zile. Esti o persoana foarte sigura pe tine si pe sentimentele tale, insa acum simti ca te topesti.

Pesti

Uneori, trebuie sa iti vezi interesul pentru a supravietui. Incearca in aceste zile sa dai frau liber dorintelor tale, fara sa tii cont de ce vor altii.

Sursa text: realitatea