HOROSCOPUL WEEKENDULUI 13-14 MAI 2017

Horoscop de weekend 13-14 mai 2017. Acest sfarsit de saptamana va fi problematic pentru unii nativi, care sufera din iubire. Altii vor reusi sa aiba parte de doua zile foarte calme.

Berbec

Sambata: Poti sa te trezesti pus in fata unor situatii care strica total un plan pe care l-ai conceput in cele mai mici detalii. E o zi in care nu prea iti iese nimic.

Duminica: Ai tendinta de a te lasa conduse de sentimente, fara sa le treci prin filtrul ratiunii. Gandeste-te de doua ori inainte de a lua o decizie, pentru a nu avea regrete mai tarziu.

Taur

Sambata: Este o zi agitata cu multa agitatie in familia ta, iar toti par ca au foarte multe probleme de rezolvat. Pe tine va cadea sarcina de a rezolva problemele tuturor.

Duminica: Un conflict cu o persoana apropiata iti da ziua peste cap. Nu te lasa coplesit de emotii si incearca sa gasesti o cale de compromis. Aminteste-ti ca uneori trebuie sa mai lasi si de la tine!

Gemeni

Sambata:  Primesti un raspuns pe care il asteptai de foarte multa vreme si care pare ca aduce lucrurile pe fagasul normal in viata ta. De acum inainte, poti sa stai mai relaxat.

Duminica: Este posibil sa primesti reprosuri din partea unor persoane pe care le-ai neglijat in ultimul timp. Nu are sens sa te superi, pentru ca acestia nu iti vor decat binele.

Rac

Sambata: Relatia de iubire merge bine si inainteaza in directia potrivita. Primesti dragostea oferita si capeti din ce in ce mai multa incredere in partenerul tau de viata.

Duminica: Problemele tale financiare par a fi aproape sa isi gaseasca o rezolvare. Viitorul suna bine dar nu te arunca la noi cheltuieli substantiale si sa fii mai econom!

Leu

Sambata: Te indoiesti de intentiile tuturor, chiar daca acestea sunt bune si chiar daca cineva se ofera sa iti dea o mana de ajutor intr-o problema care iti da bataie de cap. Incearca sa nu mai fii atat de circumspect.

Duminica: O veste primita din partea persoanei iubite te va da peste cap, dar incearca sa-ti pastrezi calmul. Daca nu faci acest lucru, risti chiar o despartire!

Fecioara

Sambata: Ai impresia ca totul iti merge prost, dar este de fapt modul in care privesti tu lucrurile. Inceteaza sa mai vezi doar partea goala a paharului si concentreaza-te asupra lucrurilor bune din viata ta.

Duminica: Incearca sa te detasezi de problemele de la serviciu si sa dedici mai mult timp familiei. Gaseste-ti timp pentru parinti, rude si prieteni. Nu uita ce e cu adevarat important in viata!

Balanta

Sambata: Vrei mai multa odihna, dar nu prea ai parte de asa ceva. Im schimb ai parte de o zi destul de agitata, in care va trebui sa faci mai multe drumuri.

Duminica: Ceri afectiune cu entuziasmul unui copil! Simti nevoia de ocrotire si esti foarte emotiv, ceea ce poate crea confuzie printre persoanele apropiate.

Scorpion

Sambata: Incearca sa nu iti mai pui baza in promisiunile celorlalti si sa te bazezi mai mult pe fortele proprii. Nu tot ce auzi astazi este si adevarat.

Duminica: Azi vei avea succes in tot ceea ce faci si vei fi recompensat pentru eforturile depuse. Incearca sa nu intinzi coarda pentru ca risti sa atragi antipatia colegilor.

Sagetator

Sambata: Persoana iubita se simte neglijata si ar trebui sa ai grija de opiniile si sentimentele ei. Incearca sa gasesti si timp de odihna pentru ca ai acumulat mult stres.

Duminica: Nu te lasa descurajat daca proiectele tale nu progreseaza pe cat de rapid ti-ai dori. Mobilizeaza-te si cauta o solutie care sa te scoata din impas.

Capricorn

Sambata:  Este o zi in care capacitatile tale de socializare functioneaza perfect. E o placere sa vorbesti si sa legi noi relatii. Tine-i bine pe minte pe cei cu care te vei intani azi, pentru ca iti pot transmite lucruri importante.

Duminica: In ultimul timp ti-ai cam neglijat sanatatea si ar trebui sa incerci sa ai mai multa grija de tine. Acorda-ti suficient timp de odihna si relaxare. Invata sa te pretuiesti!

Varsator

Sambata: Daca ai ocazia sa discuti cu o persoana mai in varsta ca tine, cu mai mult experienta, care a fost incercata de destin, asculta bine ce are sa iti transmita. Sunt sfaturi pretioase.

Duminica: Persoana iubita s-a cam saturat de atitudinea nepasatoare de care ai dat dovada in ultimul timp. Asteapta-te la un val de reprosuri azi.

Pesti

Sambata: Trebuie sa accepti faptul ca viata presupune multe schimbari si ca trebuie sa te adaptezi mereu la ele. Tu treci acum printr-un moment de schimbare pozitiva.

Duminica:  Sunt probleme in cuplu, iar faptul ca ai amanat atata vreme sa discuti despre ele a creat o mare stare de tensiune. Acum a venit momentul sa discuti sincer despre ele! Pastreaza-ti calmul si totul va fi bine.

Sursa text: huff.ro