HOROSCOPUL WEEKENDULUI 14-15 IANUARIE 2017

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 14-15 IANUARIE 2017. Astrele au pregatit o multime de vesti zodiilor in acest final de saptamana. Unii nativi se gandesc la schimbari pe plan sentimental, altii gasesc rezolvari la probleme financiare care le dadeau batai de cap. Pentru unii, vor fi decizii de o deosebita importanta pe care trebuie sa le ia.

PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Berbec

Sambata:  Esti pe drumul cel bun in ceea ce ti-ai propus. Nu lasa pe nimeni si nimic sa te abata de la drumul pe care pasesti acum.

Duminica: Primesti un sprijin important din partea unei persoane mai in varsta, care te apreciaza. Nu sunt excluse problemele sentimentale in aceasta zi.

Taur

Sambata: Lasa-ti imaginatia sa zboare si nu iti limita creativitatea. Nu ii lasa pe altii sa iti spuna ce nu poti face si alunga oamenii care nu te sustin.

Duminica: Te bazezi mult pe intuitie, dar nu strica sa mai asculti si sfaturile prietenilor din cand in cand, mai ales intr-o problema mai complicata.

Gemeni

Sambata: Vrei sa te retragi in lumea ta si sa te izolezi de oameni, cufundandu-te in melancolie, pentru ca simti ca nimeni nu te intelege. Nu e solutie sa stai in singuratate, doar iti vei adanci problemele. Soarele va rasari si pe strada ta, trebuie doar sa ai rabdare!

Duminica: Ti-ai propus sa faci o multime de schimbari in viata ta, dar ai cantarit cu atentie ce implica acestea? Nu strica sa te gandesti de doua ori inainte sa faci ceva important.

Rac

Sambata: In loc sa-i critici excesiv pe cei din jurul tau, mai bine ai incerca sa-i accepti asa cum sunt. Nu poti schimba pe toata lumea dupa bunul tau plac.

Duminica: Ai ocazia sa rezolvi o problema de natura financiara a familiei. Este o zi buna sa discuti cu persoanele mai in varsta.

Leu

Sambata: Este agitatie mare in jurul tau si dai de oameni nervosi, care doar toarna gaz pe foc. Incearca sa iti pastrezi calmul in acest haos.

Duminica: Un cadou din partea unei rude dragi te binedispune. Este posibil sa te cheme un prieten la o petrecere, mai spre seara.

Fecioara

Sambata: Daca vezi ca totul in jurul tau nu merge asa cum ar trebui, opreste-te din ceea ce faci. Ia o pauza si reanalizeaza optiunile.

Duminica: Este o zi buna in care sa iti rezolvi problemele de natura financiara. S-ar putea sa fie nevoie sa iti schimbi programul mai pe seara.

Balanta

Sambata: Stai si te gandesti la o problema care iti da bataie de cap si reusesti, intr-un final, sa iei decizia potrivita.

Duminica: Comunici cu usurinta cu cei din jurul tau. Spre seara, iti faci planuri de calatorie cu persoana iubita.

Scorpion

Sambata: Te superi din orice si faci din tantar armasar. Pui la suflet orice vorba care nu iti convine si reusesti sa-i iriti si pe cei din jurul tau.

Duminica: Se intrevede succesul in afaceri pentru tine. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai suficienta rabdare si sa nu te iei la harta cu partenerii.

Sagetator

Sambata:  Totul te nemultumeste si cauti nod in papura la orice. Te simti cuprins de ganduri pesimiste si nu vrei sa vezi ceea ce este pozitiv in jurul tau.

Duminica: Ai de luat o decizie decisiva in relatia cu persoana iubita. Este recomandat sa nu provoci o cearta inutila.

Capricorn

Sambata: Ai impresia ca esti marginalizat si nedreptatit. Te-ai gandit ca aceasta impresie poate fi eronata si ca totul se bazeaza pe niste presupuneri nefondate?

Duminica: Este o zi perfecta pentru a negocia o afacere care se poate dovedi foarte profitabila. Incearca sa nu te contrazici cu persoanele mai in varsta decat tine.

Varsator

Sambata: Primesti azi o veste proasta care iti strica ziua. Nu mai gasesti motivatia necesara de a face ceva si te intristezi. Ar trebui sa iesi cat mai repede din aceasta pasa proasta.

Duminica: Esti pus in fata unei decizii majore pe plan sentimental. Trebuie sa intelegi ca, uneori, lucrurile nu merg in directia in care ai vrea tu sa mearga.

Pesti

Sambata: Te cuprinde o stare de nostalgie si iti revin aminte amintiri din trecut. Inca nu poti trece peste un eveniment care te-a marcat.

Duminica: Ai parte de un cadou neasteptat din partea persoanei care te iubeste. Spre seara, vei primi o veste care iti va schimba programul pentru maine.

Sursa text: huff.ro