HOROSCOPUL WEEKENDULUI 15-16 APRILIE 2017. ZODIILE care vor avea un PASTE MINUNAT

Horoscop de weekend 15-16 aprilie 2017. Iata ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in Sambata Mare si in ziua de Paste.

Berbec

Sambata: Vrei sa impartasesti iubirea si sa-ti demonstrezi adevaratele sentimente. Esti pregatit sa iti pui inima pe tava!

Duminica: Trebuie sa pui piciorul in prag si sa iti sustii punctul de vedere. Sunt momente in care trebuie sa te impui, iar astazi este unul dintre ele. Chiar daca unii te vor irita cu atitudinea lor, este necesar sa ramai ferm pe pozitie.

Taur

Sambata: Glumele la adresa ta pe care le auzi astazi te por supara mai tare decat este cazul. Incearca sa nu mai iei totul atat de in serios si sa nu te certi din cauza unor poante.

Duminica:  Astazi te simti constrans si simti ca te confrunti cu atitudinea aspra a celor din jur, care nu te lasa sa te exprimi in voie. Nu trebuie sa te enervezi si sa iti complici inutil existenta.

Gemeni

Sambata: Azi esti dispus sa faci orice pentru drepturile tale. Esti in stare sa te lupti cu oricine si cu orice pentru a demonstra ca ai dreptate.

Duminica:  Te simti in largul tau, inconjurat de prietenii tai. Planifici sa pleci cu persoana iubita intr-o mini-vacanta, in care sa va reincarcati bateriile.

Rac

Sambata:  Te simti foarte motivat si gata sa duci totul la bun sfarsit. Esti atent la detalii, iar toate perspectivele par promitatoare azi.

Duminica: Te macina o problema sentimentala de mai multa vreme, dar nu ti-ai facut inca curaj sa vorbesti despre ea. Nu strica sa vorbesti despre asta cu unul dintre membrii familiei tale.

Leu

Sambata: Toate iti merg din plin si ai o zi cu adevarat reusita. Totul pare sa curga dupa un plan foarte bine stabilit.

Duminica: Primesti o veste care te bucura la maxim. Este chiar informatia care te ajuta sa treci peste un moment foarte dificil. Acest mesaj iti reda increderea in sine.

Fecioara

Sambata: Primesti unele vesti de departe, care te supara, deoarece pentru a rezolva problema ivita, ar trebui sa mergi acolo. Chiar daca ti se strica programul, ai face bine sa mergi sa rezolvi aceasta situatie.

Duminica: Sunt posibile unele discutii in contradictoriu cu persoana draga, dar nu este nimic care sa te ingrijoreze. Este posibil ca o persoana mai in varsta sa iti dea un sfat important.

Balanta

Sambata: Ai grija cum te comporti astazi, pentru ca poti lasa o impresie gresita, intr-un context destul de delicat.

Duminica: Te simti coplesit de monotonie si rutina si iti doresti ca timpul sa treaca mai repede. Incearca sa nu grabesti lucrurile si sa nu ignori aspectele marunte ale vietii.

Scorpion

Sambata: Te cuprinde o stare de apatie care te face sa iti pierzi motivatia. Te lasi dominat de o pasivitate care nu construieste nimic bun.

Duminica: Este necesar sa te bucuri la maxim de aceasta zi, mai ales ca nimic nu pare sa iti intunece mintea. Persoana iubita te adora, iar prietenii isi sunt mai aproape ca niciodata.

Sagetator

Sambata: Este nevoie de tine pentru a-i distrage atentia unui prieten de la suferinta prin care trece. Ai grija se comporti delicat cu el/ea.

Duminica: Astazi te simti constrans si simti ca te confrunti cu atitudinea aspra a celor din jur, care nu te lasa sa te exprimi in voie. Nu trebuie sa te enervezi si sa iti complici inutil existenta.

Capricorn

Sambata: Un om mai experimentat decat tine se ofera sa te ajute intr-o privinta. Asculta-l si retine tot ce are sa-ti impartaseasca!

Duminica: Succesul iti surade astazi, atat pe plan sentimental, cat si in plan financiar. Asculta-ti intuitia si vei lua cele mai bune decizii.

Varsator

Sambata: Exact persoanele care-ti sunt cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cele care reusesc sa iti taie cheful de viata si sa se opuna ideilor tale. Incearca sa nu te superi prea tare si sa iti strici Pastele din aceasta cauza.

Duminica: Azi este o zi in care rugaciunile iti vor fi ascultate si vei primi doar vesti bune. Te bucuri de ceea ce afli si vrei sa impartasesti vestile cu cei dragi.

Pesti

Sambata: Te bucuri de tot ce faci cu entuziasm si pasiune, pentru ca se vede ca iubesti viata si oamenii si nu refuzi nicio ocazie de a profita de darurile frumoase din fiecare zi.

Duminica: Esti pus in fata unei decizii foarte importante, de aceea nu trebuie sa te grabesti. Munca si eforturile depuse pana acum incep sa produca rezultate.

Sursa text: huff.ro