HOROSCOPUL WEEKENDULUI 18-19 MARTIE 2017

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 18-19 MARTIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Pesti

Urmeaza doua zile pline de aventuri si, chiar daca este weekend, unele vor avea legatura cu locul de munca. In privinta relatiei personale, a venit momentul sa recuperezi din timpul petrecut departe de cel drag.

Berbec

Cineva iti ofera indicii importante pentru a rezolva un mister care te macina de ceva vreme. Accepti imediat provocarea unui cunoscut legata de un proiect pe care il poti dezvolta in viitor.

Taur

In grupul de prieteni esti vazut ca un lider in aceste zile datorita unei idei minunate pentru petrecerea timpului liber. Te vei distra foarte mult cu amicii acestia, dar nu uita de sarcininle zilnice de acasa.

Gemeni

Daca esti in cautarea casei de vis, in aceste zile ai mari sanse sa gasesti ceea ce iti doresti. Tine telefonul aproape. Vizita unor prieteni te va binedispune.

Rac

Nu iti incarca prea mult bagajele daca pleci la drum. Concentreaza-te mai mult pe obiectivele pe care urmeaza sa le vizitezi. Nativii care stau acasa ar trebui sa se ocupe de curatenie, pentru ca se anunta musafiri.

Leu

Iti fortezi limitele pentru a face cat mai multe lucruri in doar doua zile. Risti ca duminica seara sa fii mai obosit decat la inceputul weekendului, dar macar rasufli usurat, pentru ca poti taia multe de pe lista.

Fecioara

Gasesti o metoda noua si foarte potrivita pentru tine de a te relaxa. Epuizarea va fi doar o amintire si iti vei umple bateriile pentru o noua saptamana. Cativa prieteni vor fi incantati de acest lucru si te vor insoti.

Balanta

Nu te implica in investitii, daca nu cunosti toate detaliile despre afacerea aceasta. Altfel, risti sa pierzi si timp, si bani.

Scorpion

Te intalnesti cu prieteni pe care nu i-ai vazut de ceva timp si va intindeti la discutii ore in sir. Prezenta lor te umple de energie pozitiva si nici nu mai conteaza ca ramai in urma cu somnul.

Sagetator

Este timpul sa lasi deoparte problemele altora si sa fii mai atent la cei de langa tine. In special, la partenerul de viata, care are nevoie de sustinerea ta in aceasta perioada.

Capricorn

Primesti vesti legate de bani – poate un bonus sau o marire de salariu. Inainte sa te gandesti pe ce vei cheltui banii, asteapta sa ajunga in posesia ta.

Varsator

Weekendul nu va fi de ajuns pentru a rezolva tot ceea ce vrei. Ai putea sa iti iei cateva zile libere in saptamana care urmeaza pentru a te asigura ca inchizi acest capitol.

Sursa text: Ziare.com / ZAZA