HOROSCOPUL WEEKENDULUI 21-22 IANUARIE 2017

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 21-22 IANUARIE 2017: Acest sfarsit de saptamana este unul tumultos pentru zodii. Vin vesti proaste pentru mai multi nativi, care se vor afla pusi in fata unor momente dificile. Sunt tensiuni in relatii, iar o zodie isi poate parasi partenerul. Exista si nativi fericiti, care vor simti fiorii dragostei si se pot bucura de relaxare. Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile:

Berbec

Sambata: Gandeste pozitiv si vei vedea ca iti este mai usor sa iti duci planurile la indeplinire. Esti pe drumul cel bun!

Duminica: Esti cu capul in nori si ai tendinta sa uiti ce aveai cel mai important de facut. Incearca sa ajuti o ruda mai varstnica astazi.

Taur

Sambata: Ai un chef nebun de a calatori, de a fi departe de locurile familiare. Simti ca te asteapta ceva dincolo de confortul zonei tale obisnuite.

Duminica: Cei din jur te apreciaza pentru abilitatile tale. Reusesti sa ii impresionezi pe toti cu talentul tau de a rezolva orice problema complicata.

Gemeni

Sambata: Daca ti se ofera sansa schimbarii, nu o refuza! Voiai un nou inceput, iar acum este ocazia perfecta. Paseste cu incredere pe acest nou drum.

Duminica: Trebuie sa te relaxezi astazi si sa iti reincarci bateriile. Urmeaza o saptamana foarte aglomerata, care te va solicita la maxim.

Rac

Sambata: Te simti cuprins de o stare de tristete amestecata cu teama. Nu poti sa iti stapanesti emotiile si este posibil sa te pierzi cu firea la auzul unei vesti proaste.

Duminica:  Este o zi in care ar fi de preferat sa eviti speculatiile. Este bine sa petreci cat mai mult timp in compania persoanei pe care o iubesti.

Leu

Sambata: Ai ocazia de a te indragosti din nou! Visezi cu ochii deschisi la o noua relatie, care are sanse mari sa se materializeze.

Duminica: Esti cuprins de o creativitate iesita din comun! Ar trebui sa incepi sa iti pui planurile de viitor in aplicare.

Fecioara

Sambata: O veste neplacuta primita din senin iti da planurile peste cap. Din fericire, reusesti sa te mobilizezi si sa treci cu bine peste moment.

Duminica: Esti mai sensibil decat de obicei astazi, iar acest lucru poate duce la tensiuni in relatia cu persoana iubita. Ai grija ce scoti pe gura!

Balanta

Sambata: Apar problemele in relatia de cuplu si se prefigureaza o schimbare. Poate fi vorba despre o despartire. Nu te teme, vei trece cu bine peste acest moment.

Duminica: Ai de luat multe decizii pe toate planurile. Nu trebuie sa intri in panica, ci trebuie sa gasesti solutia cea mai buna.

Scorpion

Sambata: In cazul in care pleci la drum, se pot ivi unele situatii neplacute. Ai mare grija la accidente!

Duminica: Incepi ziua incarcat de optimism si energie. Este un moment perfect pentru o escapda cu persoana iubita.

Sagetator

Sambata:  Chiar daca vestile primite astazi nu sunt printre cele mai bune, nu trebuie sa te dai batut. Lupta pentru ce ti-ai propus si nu lasa pe nimeni sa te doboare.

Duminica: Treci printr-o stare de oboseala, care iti provoaca irascibilitate. Nu iti revarsa nervii asupra partenerului de viata.

Capricorn

Sambata: Fii mai indulgent cu persoana iubita, atunci cand greseste. Aminteste-ti ca este omeneste sa faci erori si ca nu trebuie sa fii prea aspru cu cei care gresesc.

Duminica: Ar fi bine sa acorzi ceva atentie problemelor cu care se confrunta membrii familiei tale. Nu uita ca familia este pe primul loc!

Varsator

Sambata: Daca te vei lovi azi de un moment dificil, nu e cazul sa disperi. Cu putin calm si un strop de concentrare, orice situatie neplacuta ivita se poate rezolva usor.

Duminica: Este posibil sa treci printr-o deziluzie pe plan sentimental, dar nu vei fi foarte afectat de acest lucru. Te asteptai, intr-un fel sa se intample.

Pesti

Sambata: Esti pregatit pentru o noua provocare! Ai grija sa nu te lasi dus de val!

Duminica: Ai unele dificultati de comunicare, asa ca este posibil sa fii inteles gresit de cei din jur. Evita discutiile in contradictoriu.

Sursa text: huff.ro