HOROSCOPUL WEEKENDULUI 22-23 APRILIE 2017

HOROSCOP DE WEEKEND 22-23 aprilie 2017. Va fi un sfarsit de saptamana in care unii nativi vor suferi, in timp ce altii se vor bucura de liniste si de pace. Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile:

Berbec

Sambata: Lasa-ti imaginatia sa zboare si cauta solutii alternative la o problema care iti da batai de cap de foarte multa vreme.

Duminica: Incearca sa petreci cat mai mult timp in compania persoanei iubite. Nu iti neglija viata amoroasa si cauta tot timpul sa fii alaturi de jumatatea ta, atunci cand aceasta are nevoie de tine.

Taur

Sambata: Te gandesti prea mult la problemele financiare si ai impresia ca niciodata nu te ajungi cu banii. Incearca sa privesti lucrurile dintr-o alta perspectiva si vei vedea cat de mult te ajuta acest lucru.

Duminica:  Ai nevoie de un moment de odihna, in care sa uiti de toate grijile pe care le-ai acumulat de-a lungul saptamanii. Nu te stresa astazi!

Gemeni

Sambata:  Ar trebui sa pui capat unei relatii care pare ca nu merge in nicio directie. Ai posibilitatea sa pornesti intr-o noua directie, asa ca nu mai sta pe ganduri.

Duminica:  Ai tendinta sa cauti tuturor nod in papura si ai impresia ca nimic nu te poate multumi. Schimba-ti atitudinea daca nu vrei sa ii superi prea rau pe cei apropiati.

Rac

Sambata:  Incearca sa nu iti propui succese imediate si pastreaza-ti rabdarea. Nu uita ca uneori nu e atat de simplu sa faci lucrurile sa functioneze si ar trebui sa lasi timpul sa treaca.

Duminica: O persoana apropiata te va dezamagi, iar acest lucru iti strica toata ziua. Cel mai bine ar fi sa nu incerci sa te razbuni pe acea persoana care ti-a gresit.

Leu

Sambata:  Nimeni nu are dreptul sa te judece sau sa te critice pentru credintele tale. Incearca sa te distantezi de oamenii care fac asta azi.

Duminica:  Esti foarte ingrijorat din cauza problemelor financiare si te gandesti sa ceri un ajutor de la o persoana mai in varsta.

Fecioara

Sambata: Ai parte de o mare surpriza astazi si reusesti sa gasesti o solutionare miraculoasa la o problema pe care o aveai de ceva vreme.

Duminica: E posibil sa te certi cu cineva despre care afli ca te barfeste. Este recomandat sa iti tii nervii sub control si sa nu faci vreun gest necugetat.

Balanta

Sambata: Ai o atitudine oarecum nepasatoare la problemele celorlalti, iar acest lucru nu este neaparat unul rau, pentru ca te detasezi de o atmosfera sumbra care ti-ar putea strica ziua.

Duminica: O problema amoroasa mai veche revine in actualitate, iar acest lucru ti-ar putea provoca neplaceri mari cu partenerul de viata.

Scorpion

Sambata: Ca sa ajungi la rezultatele dorite iti trebuie energie, ambitie si radbare. Nu te astepta la un drum scurt si lipsit de peripetii.

Duminica: Nu te incapatana sa rezolvi singur toate problemele, mai ales daca unele par sa te depaseasca. Nu ezita sa ceri ajutorul, mai ales cand ai neaparata nevoie.

Sagetator

Sambata: Incearca sa iesi in lume, sa parasesti zona ta de confort, pentru ca acolo se petrec lucrurile cu adevarat minunate!

Duminica: Ai grija de sanatatea ta si du-te urgent la medic daca vezi ca ai o problema care nu pare sa dispara.

Capricorn

Sambata:  Te ocupi prea mult de problemele celorlati si iti faci griji fara rost pentru altii. Incearca sa nu mai fii tu cel care poarta pe umeri toate grijile lumii.

Duminica: Esti plin de sentimente contradictorii in ceea ce priveste problemele de la locul de munca si cele din viata de familie. Incearca sa iti limpezesti putin gandurile.

Varsator

Sambata:  Cele mai mari vise ale tale se pot indeplini, dar mai ai de lucrat pana sa le vezi realizate. Incearca sa iti pui calitatile in valoare si nu uita sa ai rabdare.

Duminica: E posibil sa pleci intr-o calatorie, in care vei cheltui considerabil. Nu iti face griji, va merita toti banii.

Pesti

Sambata: Esti stimulat sa te implici intr-un nou proiect care iti va aduce satisfactii foarte mari, desi te va solicita la maximum.

Duminica:  S-ar putea sa te dezamageasca un prieten in care ai avut foarte mare incredere. Nu ar trebui sa pui la suflet.

Sursa text: huff.ro