HOROSCOPUL WEEKENDULUI 22-23 IULIE 2017. O zodie intalneste o persoana care-i va schimba viata

HOROSCOP DE WEEKEND 22-23 iulie 2017. Ce surprize au pregatit astrele in penultimul weekend din luna iulie!

Berbec

Sambata: Poti ajunge la o concluzie deosebit de importanta astazi. Ai facut o analiza foarte importanta, iar acum culegi rezultatele acesteia.

Duminica: Potoleste-ti setea de razbunare cu distragerea atentiei! Nu e bine sa ai astfel de planuri mai ales ca acestea nu iti aduc niciun beneficiu pe termen lung.

Taur

Sambata: Nu te lasa intimidat de cei care te ataca astazi fara nerusinare. Cat timp ai incredere in tine si stii ca tot ceea ce faci este bine si corect, nu ai de ce sa iti faci griji.

Duminica: Azi te aliezi cu cineva impotriva unei persoane care ti-a facut mult rau. Castigi tot mai mult teren si vrei sa demonstrezi ca ai dreptate. Ai grija la armele devoalarii secretului.

Gemeni

Sambata: Acorda mai mult timp persoanei iubite si spune-i ce iti doreste sa auda. Totusi, ai grija sa nu spui minciuni sfruntate, pentru ca acest lucru se poate intoarce impotriva ta!

Duminica: Realizezi in sfarsit ca esti o persoana minunata si meriti ce e mai bun de la viata. Ofera-ti toate ocaziile de care ai nevoie pentru a te simti liber si fericit.

Rac

Sambata:  Te coplesesc grijile financiare si nu poti sa le lasi deoparte. Cu toate acestea, ar trebui sa nu te mai stresezi asa de tare si sa lasi lucrurile sa se aseze de la tine.

Duminica: Manevrele tale periculoase se vor intoarce impotriva ta, iar atunci nu va fi nimeni alaturi de tine. Nu te mai complica si renunta la a mai face planuri complicate care ii implica pe ceilalti.

Leu

Sambata: Nu te afli in apele tale si ai tendinta sa te lasi coplesit de indoieli si slabiciuni. Ai o multime de lucruri frumoase care ti se intampla in viata si trebuie sa te concentrezi asupra lor.

Duminica:  Nimeni nu a murit dupa ce s-a despartit de cineva. Nu exagera cu sentimentele pe care le simti cu adevarat si construieste-ti un viitor fara prea mult patos.

Fecioara

Sambata:  Un sfat foarte important iti vine azi si tot ce ai de facut este sa pui in practica informatiile pretioase pe care le auzi de la cineva mai experimentat decat tine. Vei vedea ca ai numai de castigat.

Duminica: Esti pus pe harta astazi, rau de tot. Nu ai stare si orice ai face iti vine sa explodezi. Te macina acel lucru pe care l-ai aflat in urma cu ceva timp. E bine sa il spui cat mai repede persoanei iubite.

Balanta

Sambata: In viata, trebuie sa faci si compromisuri, chiar daca nu iti convine. Ai incredere in decizia luata, chiar daca ceva din tine inca se codeste!

Duminica: Azi intalnesti o persoana care iti deschide ochii asupra multor aspecte pe care nu le-ai inteles pana in prezent. E timpul sa asculti si alte viziuni.

Scorpion

Sambata:  Te gasesti prins intr-o situatie care iti provoaca emotii puternice. Incepi sa ai temeri pentru relatia ta cu o persoana si incep sa se ridice mai multe semne de intrebare.

Duminica:  Ai noroc cu prietenii de calitate care iti ofera mereu sprijinul lor atunci cand ai nevoie de el. Fii bucuros sa ai in preajma oameni care stiu ce vor de la viata.

Sagetator

Sambata: Vine vestea de care aveai nevoie si de care iti legai toate sperantele de rezolvare pentru o situatie complicata. Este exact raspunsul de care aveai nevoie in aceste momente.

Duminica: Severitatea ta nu este una roditoare azi. Nu le taia celorlalti entuziasmul doar pentru ca simti realismul lucrurilor. Lasa-i si pe altii sa se bucure de visele lor!

Capricorn

Sambata: Ai chef de aventura si in mintea ta ia nastere o idee deosebit de indrazneata. Ai un chef nebun de schimbare si esti gata sa pui in practica tot ce iti trece prin cap.

Duminica: Pornesti la drum cu o atitudine agresiva. S-ar putea sa te ajute, in functie de persoanele cu care ai de-a face azi. Ai mare grija cu cine iti permiti sa te tragi de sireturi.

Varsator

Sambata: Este o zi prospera, care iti inspira un sentiment puternic de siguranta si de implinire.  Ai curaj sa faci planuri pe termen lung cu banii tai, ori pentru a-i face sa creasca, ori pentru a le da plus valoare.

Duminica: Fugi de rutina. Inoveaza, fa-ti ziua diferita, bucura-te de ea si adu concepte noi existentei tale. Scapa de rutina care s-a instaurat in viata ta!

Pesti

Sambata: Totul se desfasoara intr-un ritm alert si trebuie sa te adaptezi cu viteza la ce ti-a pregatit viata. Vei reusi sa faci fata oricarui eveniment neprevazut.

Duminica:  Dai de o persoana care te contrazice la ceas, adica in fiecare minut, orice ai spune. Paraseste imediat zona de conflict. Nu ai nevoie de astfel de carcotasi in preajma.

Sursa text: huff.ro