HOROSCOPUL WEEKENDULUI 25-26 MARTIE 2017

HOROSCOP DE WEEKEND 25-26 martie 2017. In acest weekend unele zodii vor avea dificultati din cauza comunicarii. Pentru unele, banii sunt o problema, insa pentru altele dragostea pluteste in aer.

Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata: Iubirea iti da energie si incredere si putere. Ai senzatia ca esti capabil sa muti si muntii din loc. Bucura-te de aceasta perioada si lasa-te purtat de valul dragostei!

Duminica: In sinea ta iti doresti sa pui capat unei actiuni sau unui proiect. Insa, te temi ca daca vei face asta vei atrage discutii in jurul tau. Incearca sa nu mai tii cont de gura lumii!

Taur

Sambata:  Ai ajuns intr-un punct in care experienta ta intr-un anumit domeniu poate fi un exemplu pentru ceilalti. Fii dragut si impartaseste si celor din jur din informatii. Vei fi rasplatit!

Duminica:  Nu te mai simti confortabil si ai tendinta sa arunci vina in carca ta. Insa, poate ca ar fi bine sa te gandesti sa schimbi anturajul.

Gemeni

Sambata:  Obstacolele pe care le intampini iti dau impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Cei din jur vor intelege si incearca sa va ajute.

Duminica:  Relatia cu persoana iubita are o evolutie favorabila. Spre seara, reusiti sa rezolvati impreuna o problema casnica. Nu uita: unde sunt doi puterea creste!

Rac

Sambata:  Ai tendinta de a reactiona impulsiv si risti sa indepartezi partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa diplomatie.

Duminica: Astazi incearca sa te odihnesti si sa ai mai multa grija de tine. De asemenea, acorda mai mult timp membrilor familiei, pentru a nu mai exista discutii.

Leu

Sambata: Un prieten nu isi respecta promisiunea facuta cu putin timp in urma, ceea ce va irita peste masura. Nu are rost sa va enervati, mai ales ca intarzierea s-ar putea sa aiba cauze obiective.

Duminica: Daca veti da dovada de intelegere, veti evita o cearta sau chiar ruperea legaturilor de prietenie. La fel de intelegator trebuie sa fii si cu partenerul de viata.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII APRILIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE

Fecioara

Sambata: Astazi nu este indicat sa va ocupati de probleme care necesita mult tact. Sunteti irascibil si nu reusiti sa fiti convingator.

Duminica:Aceasta zi, va sfatuim, sa petreceti cu persoana iubita. O plimbare in parc sau o masa in oras cu siguranta sunt variantele care va fi pe placul amandurora.

Balanta

Sambata: Aveti tendinta sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. De aceea va sfatuim ori sa va ganditi mai bine ori sa cereti ajutor.

Duminica: O vizita din partea unei persoane dragi sau un telefon va incarca cu energie. Veti afla o veste neasteptata care va va pune pe ganduri.

Scorpion

Sambata: In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, ce va pot afecta relatiile sociale si sentimentale. Va sfatuim sa fiti rezervat in promisiuni si responsabilitati!

Duminica:  Azi veti primi o veste care va va bucura. Insa, este posibil ca planurile dumneavoastra sa fie date peste cap. Pastreaza-ti calmul!

Sagetator

Sambata: Unele probleme in familie, cu care va confruntati de ceva vreme, astazi vor fi rezolvate. Este un moment in care vei invata ca daca stii sa comunici gasesti si rezolvarea.

Duminica: Daca se iveste ocazia sa plecati intr-o calatorie sau intr-o excursie intr-o zona apropiata nu refuzati. Aveti nevoie sa va relaxati.

Capricorn

Sambata: Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Din cauza dificultatilor de comunicare este indicat sa amanati intalnirile programate pentru azi.

Duminica: Esti nervos si agitat, pentru ca ai probleme cu banii. Singurul vinovat esti tu, pentru ca nu tii cont pe ce arunci cu banii.

Varsator

Sambata: Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor mici probleme de sanatate si sa deveniti mai putin sociabil. Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata.

Duminica: Va bucurati de o zi relaxanta! Seara veti primi o vizita din partea unei rude, care reuseste sa va redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din caminul dumneavoastra.

Pesti

Sambata: Nu este o zi favorabila calatoriilor in interes de afaceri. Sansele de a obtine castiguri financiare sunt mici. Va sfatuim sa va prioritizati planurile, pentru a nu va da peste cap!

Duminica: Relatiile sentimentale pot fi excelente, daca acordati mai multa atentie partenerului de viata. Atunci cand sunteti liber incercati sa va detasati de sarcinile de lucru.

Sursa text: huff.ro