HOROSCOPUL WEEKENDULUI 27-28 MAI 2017. O zodie se afla la ANANGHIE!

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017. Un sfarsit de saptamana care va aduce revelatii pentru unii nativi, in timp ce altii se vor afla pusi in fata unor probleme mai delicateIata horoscopul de weekend pentru toate zodiile:

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Berbec

Sambata: Fii pregatit pentru o noua aventura si da-i startul cat mai repede, pentru ca esti mult mai motivat la inceput. Entuziasmul startului are cel mai bun efect asupra ta.

Duminica: Opreste-te putin din iuresul in care te-ai bagat. Nu e vina ta ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, dar nu persista in greseala.

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 -Taur

Sambata: Ai un proiect important in minte, dar deocamdata preferi sa pastrezi discretia asupra lui, pentru ca simti ca multi ar dori sa te opreasca din elan.

Duminica: Iti pui propriile sentimente la indoiala, iar asta nu e bine. Iubeste fara teama, fara griji, fara sa iti pese de parerea celor din jur.

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Gemeni

Sambata:  Nu are rost sa duci mai departe o suferinta care ar fi trebuit demult sa se stinga. Spune adio acum acelor emotii ca sa stergi cu buretele starea nefasta care te-a coplesit.

Duminica: E timpul sa meditezi si sa reflectezi asupra situatiei crancene din sufletul tau. Trebuie sa iei o decizie radicala, chiar daca iti este greu.

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Rac

Sambata: Primesti semne de Sus ca esti pe calea cea buna. Trebuie sa continui sa ai incredere in propriile forte si sa lupti pentru bine si pentru ceea ce iti doresti cu adevarat.

Duminica: Nu vrei si mai multa drama in viata ta si tocmai de aceea ar trebui sa eviti oamenii care se plang intruna si au doar ganduri negative.

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Leu

Sambata: Ai facut pasii necesari pentru a atinge un mare succes.  Trebuie doar sa pui in practica ce ai invatat pana acum si vei face un mare salt in realizarea a ce ti-ai propus.

Duminica: Intalnesti o persoana care face lumina in viata ta. Zambeste si bucura-te de viata, pentru ca viata e cel mai pretios dar!

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Fecioara

Sambata: Nici tu nu mai stii daca directia in care te indrepti este cea buna. Stai putin, analizeaza ce faci si ce ai gresit si vei reusi sa dai de cap acestei situatii mai dificile.

Duminica: Esti foarte atasat de o problema din trecut si vrei sa iti schimbi complet viata. Fa primul pas fara remuscari.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII IUNIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE DESPRE BANI, SANATATE, CARIERA SI DRAGOSTE

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Balanta

Sambata: Iti va fi cerut ajutorul intr-o problema foarte delicata. Ai mare grija cum judeci situatia pentru ca de decizia ta va depinde o persoana.

Duminica: Azi simti ca esti liber si ca nimeni nu iti poate distruge armonia. Profita din plin de cerul senin din viata ta!

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Scorpion

Sambata: A venit timpul sa schimbi macazul, sa o iei spre altceva, sa-ti iei ramas bun de la ceea ce ai facut inainte, acceptand rezultatele la care ai ajuns.

Duminica: Primesti atatea invitatii azi incat nu stii pe care sa o alegi. Nu fugi dupa prea multi iepuri deodata pentru ca nu prinzi niciunul.

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Sagetator

Sambata: Iti vei gasi un mentor, ca atare stai in preajma sa, atat cat iti permite, si incearca sa furi din zbor orice informatie, orice lectie si orice invatatura pe care o va impartasi.

Duminica: Treci printr-un moment ceva mai delicat si tot ce poti face acum este doar sa speri ca va fi mai bine. Pastreaza-ti credinta.

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Capricorn

Sambata: Azi te asezi numai pe tine in prim plan si iti place sa fii centrul universului partenerului, dar la celalalt nu te gandesti? Nu ar trebui sa mai fi egoist in relatia de cuplu.

Duminica: Esti la ananghie astazi si te incearca o stare de pesimism. Nu te descuraja ca vei trece acum printr-o perioada mai delicata. Ai sa vezi ca tot raul e spre  bine.

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Varsator

Sambata: Ai grija la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru ca par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioada.

Duminica: Te incita ideea ca ai intalnit oamenii de care ai avut nevoie si vrei sa ii ajuti la randul tau. Ai grija, totusi, sa nu exagerezi cu ajutoarele.

Horoscop de weekend 27-28 mai 2017 – Pesti

Sambata: Esti capabil sa te certi cu toata lumea daca ideile tale nu sunt acceptate, intrucat esti convins ca ai dreptate intr-o problema aprinsa.

Duminica:  Esti intr-o pasa buna azi si ajungi la concluzia ca singurul mod in care poti face fata situatiilor dificile e zambind. Tine-o tot asa!

Sursa text: huff.ro