HOROSCOPUL WEEKENDULUI 28-29 IANUARIE 2017

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 28-29 IANUARIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE: 

BERBEC
Sambata va preocupa ceva legat de sanatate si puneti totul in ordine pentru a rezolva cat mai repede acest aspect. Duminica veti fi mai atenti la familie.

TAUR
Va simtiti singuri si nu vreti sa stati in casa. Puneti mana pe telefon si va chemati prietenii in vizita. Va fi cea mai buna decizie pe care puteati sa o luati.

GEMENI
Plecati pentru putin timp din oras. Nu priveati cu ochi buni aceasta deplasare, insa o sa vedeti ca va veti umple de energie pozitiva si o sa vedeti altfel ceea ce se intampla in jurul vostru.

RAC
Doua zile petrecute dupa bunul plac. Cei mai buni amici vin in vizita si o sa stati ore in sir la discutii. O sa depanati amintiri si o sa va simtiti ca in vremurile in care prietenia voastra era la inceput de drum.

LEU
Uneori aveti nevoie sa petreceti putin timp singuri pentru a va face ordine in ganduri, dar si in viata. S-au adunat mult prea multe lucruri de facut si simtiti ca nu mai iesiti la capat. Weekend-ul acesta faceti tot posibilul sa nu va distraga nimic atentia.

FECIOARA
Se apropie o zi importanta pentru voi si incepeti sa va pregatiti de pe acum, deoarece vreti ca totul sa iasa ca la carte. Sunteti dispusi sa dati mai multi bani daca stiti ca asta este pretul reusitei.

BALANTA
Va multumesc planurile partenerului de viata pentru acest weekend, dar parca vreti ceva in plus. Va dati seama ce si va puneti imediat pe treaba.

SCORPION
Prima parte a weekend-ului nu va fi foarte buna din cauza unor discutii in contradictoriu pe care o sa le aveti cu o ruda, insa duminica totul se va rezolva.

SAGETATOR
Sunteti foarte relaxati si va bucurati de cele doua zile libere, dupa o saptamana aglomerata. Este posibil sa plecati din oras intr-un loc mult mai linistit.

CITESTE SI: HOROSCOP FEBRUARIE 2017. PREVIZIUNI COMPLETE

CAPRICORN
Weekend-ul acesta promite multe. Tocmai ati terminat niste proiecte si sunteti liberi precum pasarea cerului. Evadati din cotidian pentru putin timp.

VARSATOR
Lasati in urma niste chestiuni care va impiedicau sa va bucurati de prezent. Puneti mare pret pe prietenie si relatia cu partenerul de viata si va incanta micile detalii care fac diferenta.

PESTI
O sa fie doua zile destul de solicitante si abia weekend-ul viitor o sa apucati sa va odihniti putin. Pana atunci, va asteapta niste proiecte personale destul de importante.

Sursa text: bucurestifm