HOROSCOPUL WEEKENDULUI 4-5 FEBRUARIE 2017

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 4-5 FEBRUARIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE

Varsator

Esti darnic si oferi cuiva ceva ce are nevoie, renuntand la acel lucru, chiar daca si pentru tine este important. Gestul tau va fi un exemplu si nu este exclus ca si altii sa procedeze la fel.

Pesti

Ia in serios sanatatea si incepe o dieta sau fa mai multa miscare. Nu ar fi rau nici daca ti-ai lua cateva zile de concediu, pentru ca weekendul nu este de ajuns pentru a te odihni.

 

Berbec

Esti foarte incapatanat si nu esti de acord cu ceva sustinut de majoritatea celor cunoscuti. Dupa mai multe discutii, ajungeti la un numitor comun. Va fi un weekend aglomerat, cu multe intalniri.

Taur

Trebuie sa lucrezi in echipa in aceste zile pentru ca ceea ce vrei chiar sa aiba sanse de reusita. Chiar daca este obositor, rezultatul va fi peste asteptari si merita efortul.

Gemeni

Ai o inclinatie catre activitati educative in aceasta perioada si te alaturi unui grup format din oameni pe care ii respecti foarte mult. Luna te va ajuta sa comunici excelent cu acestia.

Rac

Unele probleme sunt greu de abordat, dar iti faci curaj. Esti pregatit psihic pentru ceea ce urmeaza si vrei sa termini cat mai repede ca sa te ocupi si de activitati care sa te relaxeze.

Leu

Trebuie sa te organizezi foarte bine in aceste doua zile libere, pentru ca ai o multime de treaba si doar 48 de ore la dispozitie. Nu ezita sa ceri ajutorul celor dispusi si care au timp sa iti ofere sprijin.

Fecioara

Comunici destul de greu cu oricine intra in discutie cu tine. Esti foarte obosit si nu reusesti sa te concentrezi la nimic. Te confrunti cu o teama a unui amic si vei incerca sa il ajuti sa o depaseasca.

Balanta

Esti pus in fata faptului implinit cand partenerul de viata invita la voi cativa prieteni. Nu s-a consultat cu tine inainte si te simti neglijat, dar o sa va distrati.

Scorpion

Te-ai gandit la hobby-urile tale si ai ales unul menit sa te destinda total, pentru ca ultimele zile au fost aglomerate atat acasa, cat si la birou. Dar nu o sa scapi definitiv de unele griji.

Sagetator

Ai o sete de nedescris pentru a invata tot despre un domeniu pe care nu il stapanesti foarte bine, dar pe care vrei sa il aprofundezi. Profiti de zilele libere pentru a te ocupa de asta.

Capricorn

Ai grija cum ii tratezi pe cei din jur, mai ales pe cei care au fost tot timpul de partea ta. Risti sa spui ceva ce nu poate fi uitat usor. Cel mai bine ar fi sa eviti intalnirile, daca stii ca nu poti fi o companie placuta.

Sursa text: Ziare.com / ZAZA