HOROSCOPUL WEEKENDULUI 6-7 MAI 2017! VESTI IMPORTANTE in acest FINAL de SAPTAMANA

HOROSCOP de WEEKEND 6-7 mai 2017. Se anunta vesti importante pentru fiecare nativ in acest final de saptamana!

Berbec

Sambata: Pui la incercare nervii si sentimentele partenerului. Nu iti neglija persoana iubita, pentru ca risti ca lucrurile sa scape de sub control.

Duminica: Te macina o problema sentimentala de mai multa vreme, dar nu ti-ai facut inca curaj sa vorbesti despre ea. Nu strica sa vorbesti despre asta cu unul dintre prietenii tai.

Taur

Sambata: Succesul iti surade astazi, atat pe plan sentimental, cat si in plan financiar. Asculta-ti intuitia si vei lua cele mai bune decizii.

Duminica: Incearca sa fii atenti la tonul pe care il folosesti. Cei din jur pot interpreta gresit atitudinea si se pot isca mici certuri.

Gemeni

Sambata:  Sunt posibile unele dificultati financiare, dar nu este cazul sa demoralizati. Poti primi un ajutor nesperat din partea unei rude mai in varsta care iti rezolva o parte din probleme.

Duminica: Primesti o veste care te bucura la maxim. Este chiar informatia care te ajuta sa treci peste un moment foarte dificil. Acest mesaj iti reda increderea in sine.

Rac

Sambata:  Ai o stare nostalgica si nu prea ai chef de nimic. Iti doresti sa stai singur si sa te gandesti la zile mai bune.

Duminica: Incearca sa nu te obosesti prea tare astazi si sa te bucuri de cateva clipe de liniste. Te asteapta o saptamana stresanta.

Leu

Sambata: Te simti sufocat de dificultatile financiare si nu reusesti sa gasesti o solutie care sa iti convina. Trebuie sa iti pastrezi calmul si sa gasesti raspunsul problemelor tale.

Duminica:  Iti petreci ziua in compania persoanei iubite, cu care faci planuri indraznete pentru viitor. Incearca sa realizezi ca nimic nu e imposibil, daca iti doresti cu adevarat.

Fecioara

Sambata: Primesti o veste care iti da programul peste cap. Nu te grabi sa iei decizii importante astazi.

Duminica: Nu este momentul sa incerci sa rezolvi probleme financiare sau de natura sentimentala. Ai o stare de spirit proasta si poti strica relatiile cu cei apropiati.

Balanta

Sambata: Ai grija la ce spui astazi. La inceputul zilei te poti simti coplesit de probleme dar daca le iei pe rand, vei reusi sa le faci fata.

Duminica: Astazi este o zi potrivita iesirilor cu prietenii si socializarii. Ai nevoie de energia lor pozitiva pentru a uita de stresul de la serviciu.

Scorpion

Sambata: Evita activitatile de rutina si incearca ceva nou. Esti plictisit si ai nevoie sa schimbi ceva in viata ta. Asculta-ti intuitia!

Duminica: Azi vei avea succes in tot ceea ce faci si vei fi recompensat pentru eforturile depuse. Incearca sa nu intinzi coarda pentru ca risti sa atragi antipatia colegilor.

Sagetator

Sambata: Persoana iubita se simte neglijata si ar trebui sa ai grija de opiniile si sentimentele ei. Incearca sa gasesti si timp de odihna pentru ca ai acumulat mult stres.

Duminica: Esti agitat si iti pierzi rabdarea rapid. Incearca sa iti folosesti energia intr-un mod creativ si nu ii agasa pe cei din jur.

Capricorn

Sambata:  Nemultumirile fata de relatiile cu anumiti oameni din viata ta incep sa iasa la iveala. Te descurci bine si de unul singur insa esecurile altora te afecteaza emotional.

Duminica: Primesti o veste importanta care iti da planurile peste cap. Esti plin de ambitie si idei noi insa nu trebuie sa te lasi purtat de val.

Varsator

Sambata: Simti o nevoie mai puternica de confort si placere in aceasta zi. Pentru tine, cele mai importante lucruri astazi sunt familia si compania prietenilor apropiati.

Duminica: Ai nevoie de o pauza de la situatiile tensionate. Sunt unele neplaceri in relatia de cuplu care nu iti dau pace si ai tendinta de a te afunda intr-o stare de frustrare.

Pesti

Sambata: Astazi este o zi in care relatiile cu ceilalti functioneaza din plin. Atmosfera din jurul tau este una placuta, iar ideile pe care le exprimi sunt bine primite de toata lumea.

Duminica:  Esti entuziasmat de un nou inceput care se intrevede in viata ta, dar ai grija sa nu te arunci prea departe. Cuvantul de ordine pentru tine ar trebui sa fie atentie.

Sursa text: Huff.ro