HOROSCOPUL WEEKENDULUI 7-8 IANUARIE 2017

HOROSCOP de WEEKEND 7-8 ianuarie 2017. Previziuni pentru acest sfarsit de saptamana. Iata HOROSCOPUL de WEEKEND pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata:  Te asteapta o zi excelenta! Vei face fata cu usurinta oricarei provocari, atat timp cat ai incredere in puterea si valoarea ta.

Duminica: Este momentul ideal pentru conturarea unor planuri de viitor. Foloseste-ti intuitia, dar nu uita sa asculti si de sfaturile persoanelor mai in varsta.

Taur

Sambata: Nu incerca sa rezolvi toate problemele de unul singur. Ai prieteni pe care te poti baza si care iti vor fi alaturi, daca te incumeti sa le ceri ajutorul.

Duminica: Este un context astral prielnic pentru inceperea de noi colaborari, atat profesionale cat si personale.

Gemeni

Sambata: A venit momentul sa te bucuri de roadele muncii din ultimul timp. Efortul depus iti va fi recunoscut, iar beneficiile vor fi pe masura asteptarilor.

Duminica: Se anunta o zi a deciziilor importante, mai ales din perspectiva financiara. Pastreaza-ti calmul si vei reusi ce ti-ai propus.

Rac

Sambata: Trebuie sa inveti sa fii mai deschis cu cei apropiati. Nimeni nu poate sti ce se ascunde in sufletul tau, daca te feresti sa rostesti vorbele.

Duminica: Ai grija la investitiile financiare. Foloseste-ti energia pentru a imbunatati relatia cu partenerul de viata.

Leu

Sambata: Dai dovada de o energie debordanta si molipsitoare. E momentul sa lupti pentru visele tale, deoarece nimeni nu-ti poate sta in cale.

Duminica: Se resimt unele tensiuni in relatia cu persoana iubita. Incearca sa ii dedici mai mult timp si problemele se vor solutiona

Fecioara

Sambata: Sunt sanse sa legi noi prietenii, care iti pot schimba viata. Bucura-te din plin de aceste momente.

Duminica: Chiar daca este posibil sa intampini unele obstacole, reusesti sa le faci fata cu brio. Dedica seara odihnei si activitatilor de familie

Balanta

Sambata: Pe plan profesional, lucrurile merg spre bine. Finalizezi un proiect in care ai investit mult timp si energie.

Duminica: Se anunta o noua colaborare. Analizeaza propunerea in detaliu si vei putea lua o decizie realista.

Scorpion

Sambata: Stabileste-ti prioritatile si rezolva fiecare problema pe rand. Nu incerca sa te imparti pe mai multe fronturi, pentru ca o sa iti epuizezi energia rapid.

Duminica: Ai parte de o surpriza, dar nu de una foarte placuta. Este posibil ca planurile sa iti fie date peste cap.

Sagetator

Sambata:  Ai nevoie de liniste pentru a-ti putea face ordine in ganduri. Incearca sa te retragi intr-un mediu relaxant, care iti va aduce starea de pace la care aspiri.

Duminica: Daca se iveste oportunitatea unei calatorii, nu sta pe ganduri si accepta. Iti va aduce numai beneficii!

Capricorn

Sambata: Trebuie sa te detasezi de probleme cotidiene si sa-ti analizezi viata la rece. Nu-ti fa probleme daca lucrurile nu decurg asa cum ti-ai dori. Toate se vor rezolva la timpul potrivit.

Duminica: Persoana iubita te poate surprinde cu un cadou sau un gest frumos. Pentru a obtine succesul pe plan profesional, foloseste-ti intuitia si pragmatismul.

Varsator

Sambata: Nu-ti irosi energia pe certuri si conflicte inutile. Evita conflictele cu colegii de munca.

Duminica: Sunt sanse mari de reusita pe plan personal, daca reusesti sa te organizezi in mod riguros. Esti dispus sa faci promisiuni marete, dar trebuie sa fii sigur ca le poti indeplini.

Pesti

Sambata: Ai chef de distractie si nimic nu iti poate strica buna dispozitie. Nu uita sa acorzi atentie si persoanei iubite.

Duminica: Apar cheltuieli neprevazute, insa nu trebuie sa te stresezi prea tare. Vei depasi cu bine momentul dificil.

Sursa text: huff.ro