HOROSCOPUL WEEKENDULUI 9-10 SEPTEMBRIE 2017. O zodie primeste o VESTE NEASTEPTATA

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 9-10 SEPTEMBRIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Berbec

Sambata: Sunteti plin de idei si dati dovada de ingeniozitate. Ati putea sa demarati o afacere, dar se pare ca va lipsesc banii. Va sfatuim sa cereti un imprumut de la o ruda instarita, pentru ca aveti sanse reale de reusita. Va sfatuim sa va faceti bine socotelile, sa nu risipiti banii.

Duminica: Daca va cautati un alt loc de munca, puteti fi optimist. Astazi s-ar putea sa fiti ajutat de o persoana mai in varsta. Oricum, in curand veti fi foarte multumit de noul serviciu. Va sfatuim sa nu va pierdeti rabdarea. Seara mergeti in vizita la un prieten, unde reusiti sa va detasati de problemele din ultimele zile.

Taur

Sambata:  O ruda va ofera un ajutor financiar neasteptat, ca sa puteti intra in afaceri. Daca nu va ajung banii, nu ezitati sa va asociati cu un prieten! Va sfatuim sa nu alergati dupa profituri imediate. Cu rabdare si perseverenta, veti reusi.

Duminica:  O persoana cu experienta este dispusa sa va destainuie cateva din secretele sale din domeniul afacerilor. Aceasta intalnire va stimuleaza sa va faceti planuri pentru o mica afacere. Va sfatuim sa tratati cu seriozitate responsabilitatile pe care trebuie sa vi le asumati. Aveti mari sanse de reusita, cu conditia sa nu va pripiti.

Gemeni

Sambata:  Aveti un program foarte incarcat, cu multa alergatura. Va pregatiti pentru o calatorie importanta, care va poate ajuta mult pe plan profesional. Va recomandam sa nu neglijati problemele partenerului de viata.

Duminica:  Se anunta o zi foarte importanta, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necasatoriti sa ia o decizie in privinta logodnei sau a casatoriei. Din punct de vedere financiar, nu stati prea bine, dar nu este cazul sa va ingrijorati. Daca aveti nevoie de ajutor, puteti conta pe rude.

Rac

Sambata:  Va treziti cu chef de calatorie. Va faceti planuri de vacanta si va bucurati de sustinerea persoanei iubite.

Duminica: Nimic nu va poate schimba hotararea de a incepe o viata noua. Va preocupa ideea de a porni o afacere si ati si inceput sa puneti detaliile la punct. Aveti sanse sa va descurcati cu cheltuieli minime. Nu neglijati odihna, ca sa nu aveti probleme cu sanatatea!

Leu

Sambata: Dimineata nu aveti chef de nimic si va omoara rutina. In a doua parte a zilei aflati ca urmeaza sa primiti o suma importanta. Este posibil sa fie vorba despre o mostenire sau vanzarea unei case. Nu va grabiti sa va ganditi la cum veti cheltui banii!

Duminica: Aveti mari sanse de reusita intr-o afacere. Partenerii va apreciaza capacitatile intelectuale si va cer ajutorul in probleme delicate. Va recomandam sa evitati speculatiile, pentru ca riscati sa aveti de-a face cu autoritatile. Dupa-amiaza ar fi bine sa nu actionati in pripa.

Fecioara

Sambata: Aflati o veste care s-ar putea sa va schimbe conceptia despre acumularile materiale. Este posibil ca socul acestei vesti sa va faca mai sensibil. Nu este cazul sa va lasati prada pesimismului. Cu toate problemele pe care credeti ca le aveti, puteti reusi atat in afaceri, cat si in societate.

Duminica:Sunteti preocupat de relatiile sentimentale si doriti sa faceti schimbari pe acest plan. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, cu care s-ar putea sa legati o prietenie durabila. Aveti grija sa nu deveniti prea visator! Riscati sa lasati o impresie gresita celor apropiati.

Balanta

Sambata:Invitatie la un eveniment monden, o sa reluati puntile de legatura cu niste oameni de la care aveti ce invata si o sa refaceti gasca de altadata. E posibil sa va treziti cu o oferta de lucru din partea unui angajator pe care-l intalniti la vreo petrecere, intr-o excursie.

Duminica: E cineva care vrea sa va vada, sa va comunice un fapt important, poate fi si o declaratie de dragoste, o cerere in casatorie, e ceva care o sa va lase muti de uimire. Se poate sa va scoata cineva la o plimbare si sa primiti si un cadou, care o sa va mearga direct la inima.

Scorpion

Sambata:Va invita cineva la o cununie religioasa, la un botez, si o sa revedeti oameni dragi cu care o sa va vedeti mai des. E posibil sa va invite cineva sa locuiti in alt oras si sa va gasiti si de lucru pe-acolo, intr-o tara straina, poate.

Duminica:  Ati putea onora si voi invitatia la ziua cuiva din alt colt de tara si sa va intoarceti maine, daca drumul va ia cateva ore bune. Totul e sa aveti unde dormi. Grupul de prieteni vine cu o propunere de activitate deconectanta si o sa luati si voi parte la o plimbare, la un sport de agrement.

Sagetator

Sambata: E cineva care vrea sa va cucereasca si o sa reuseasca daca inima va e libera, nu v-a furat-o nimeni si va si place persoana in cauza. O veste buna, o invitatie la o cina romantica, e momentul cand s-ar putea sa luati o decizie referitoare la viata in doi.

Duminica: O sa interactionati cu diverse cunostinte care vin cu idei de petrecut frumos timpul liber si o sa alegeti varianta potrivita cu starea voastra de spirit. E posibil sa faceti cunostinta cu cineva care vrea sa formati un cuplu, poate chiar sa va intemeiati o familie, o sa vedeti ce vrea.

Capricorn

Sambata: Se poate sa apelati la banii din cont ca sa le pregatiti niste delicatese unor prieteni, rude, fie ele si prin alianta si sa stati la taifas pana tarziu. Poate va invita un prieten la un masaj, la spa, sa va oferiti cateva ore de refacere sau sa vizionati un film, o piesa de teatru.

Duminica: Invitatie mai de gala, la o lansare, premiera cinematografica sau teatru. Relatia sentimentala poate lua o noua turnura si sa fiti de comun acord sa va casatoriti pana la sfarsitul anului.

Varsator

Sambata:Se poate sa-i chemati pe la voi pe niste veri, cumnati, sa degustati niste bunatati preparate de voi, si poate o sa puneti la cale un eveniment care va avea loc in curand. E posibil sa vina niste musafiri de la drum lung, daca nu plecati voi pe nicaieri si sa petreceti cateva zile minunate impreuna.

Duminica: Dupa mult timp, astazi reusiti sa petreceti duminica in familie. Va sfatuim sa aveti mai multa grija de sanatatea dumneavostra!

Pesti

Sambata: Cei din jur or sa fie incantati de atentia pe care le-o veti acorda, or sa se incarce emotional din energia pe care-o degajati. O sa apara cineva carismatic si care sa va faca sa uitati de vreun esec sentimental, de o perioada de singuratate si-ncepeti o viata noua.

Duminica: Poate o sa va respectati promisiunea facuta celor mici, familiei, sa plecati pe undeva ca sa schimbati aerul, peisajul, sa revedeti niste buni prieteni, rude. Se observa o distractie care va cam scoate banii din buzunar – poate fi o nunta sau vreo aniversare – cu fast – in familie.

Sursa text: Huff.ro