HOROSCOPUL ZILEI DE JOI, 22 SEPTEMBRIE 2016

HOROSCOPUL ZILEI DE JOI, 22 SEPTEMBRIE 2016. PREVIZIUNILE ASTRALE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se iveste o conjunctura care sa va permita sa intrati in posesia unei sume importante care sa va ajute in procurarea celui mai dorit obiect la care ravniti de mult timp. Primiti influxuri energetice puternice, pozitive si vi se accentueaza spiritul de competivitate. Daca visati la o noua iubire, sansele de a intalni o persoana cu care sa fiti pe aceeasi lungime de unda vor creste simtitor. Incepeti sa eficientizati metoda de lucru la serviciu, reusind sa-i impulsionati si pe colaboratori.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Incercati-va norocul, caci astazi aveti spor la negociat salariul dumneavoastra care poate creste considerabil datorita rezultatelor remarcabile in plan profesional din ultimul timp. Vi se rezolva tulburarile de somn, acea alternanta intre insomnie si somn lung, dar neodihnitor. Circulatia periferica, la nivelul picioarelor si gambelor se activeaza si ea. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Drumul catre succes va este presarat cu tot felul de situatii solicitante, dar pe care le depasiti pastrand limpede in minte telul pe care vi l-ati propus si etapele atingerii lui.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Se iveste o conjunctura care sa va permita sa intrati in posesia unei sume importante care sa va ajute in procurarea celui mai dorit obiect la care ravniti de mult timp. Va scade considerabil riscul de infectii, ciclul hemoragic, dispare riscul de accidente vasculare si dureri de cap, daca ati face o cura cu astragalus – planta medicinala. Va merge bine in amor, aveti ocazia sa puneti la punct probleme nerezolvate in trecut, puteti calatori cu persoana iubita. Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Inventiile pe care le-ati facut in ultimul timp s-au dovedit a fi spornice, incat va bucurati de castiguri neasteptate, starnind un vartej existential. Va ocupati de corpul dumneavoastra, indeosebi de piele, deoarece, in ultimul timp, au inflorit practicile medicale alternative. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Ezitarile de a iesi mai tare in fata sunt justificate, dar se intruneste contextul potrivit pentru a demara un proiect care sa va faca cunoscuti in domeniul in care munciti.

Leu (23 iulie – 22 august)

O idee care va poate veni, discutand cu cineva din familie, se poate concretiza intr-un proiect nou de investitie care sa va aduca profit. Energia corporala va fi la cote inalte, va veti simti protejati si ghidati de forte divine in mentinerea sanatatii fizice si mentale. Dati frau liber romantismului in relatia de cuplu, fiindca simtiti o apropiere emotionanta de partener. Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei. Pentru a beneficia din plin de aspectul favorabil care va poate plasa pe un maxim de forma trebuie sa va ajutati ficatul si plamanii printr-un consum de silimarina in asociere cu sucul proaspat de citrice. O veche povete de dragoste poate sa reapara pe tapet, poate fi cineva din strainatate, un fost coleg de facultate; puteti relua idila sau nu, important este ca va creste increderea in forta dumneavoastra de seductie. In cazul in care va mentineti o atitudine obiectiva veti primi rasplata meritata atunci cand opiniile dumneavoastra vor fi bine primite de cei alaturi de care lucrati.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

V-au crescut veniturile directe si aveti resurse de a investi surplusul in mod inteligent si aceasta va avea drept rezultat un avantaj material. Lasati-va in voia somnului, pentru ca Venus sa va armonizeze functiile endocrine si sa va dea un chip odihnit. Surprizele din viata dumneavoastra sunt placute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirata, vioaie si eleganta cu partenerul de viata. Vi se ofera ocazia de aur de a va remarca, de a dezvolta proiecte individuale prin care sa deveniti cunoscuti si recunoscuti.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare. Efortul dumneavoastra de ameliorare a afectiunilor cronice poate da rezultate surprinzator de bune, mai ales in cazul afectiunilor osoase, a celor de piele si de rinichi. Vi se accentueaza latura simtitoare si puteti sa va reindragostiti de partenerul stabil ori, daca sunteti singuri, puteti intalni o persoana fermecatoare. Dupa progresul realizat, va sfatuim sa duceti la bun sfarsit tot ce a ramas nefinalizat din proiectele dumneavoastra trecute.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi. Sunteti intr-o forma buna, mintea va functioneaza la cote maxime, iar ochii vad numai partile frumoase ale existentei dumneavoastra. Afectiune din plin puteti gasi intr-o noua relatie care poate deveni profunda si benefica pentru dumneavoastra. Sansa unei promovari este foarte reala, poate ca rasplata pentru realizari din trecut, care au primit aprecierea cuvenita.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera. Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra. In cuplu, viata intima are multe de oferit, ceea ce va ajuta sa faceti fata cu mai multa usurinta responsabilitatilor. Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante. In interesul dumneavoastra se inventeaza tehnici noi, care usureaza demersul medical, sa-l faca mai sigur, mai putin invaziv si mai putin dureros. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Aceia dintre dumneavoastra, care au nevoie de suportul autoritatilor, pot miza pe el; este posibil ca proiectele de care va apucati sa includa si o latura artistica.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Casa a saptea a parteneriatului mentioneaza ca iti va merge bine din punct de vedere financiar, avand o viata profesionala triumfatoare. Mancati sanatos si ecologic pentru a preveni pierderile de calciu din organism si pentru a insanatosi articulatiile; pastrati-va o greutate corporala corespunzatoare. Va puteti indragosti de cineva din cercul de prieteni, pentru ca rezonati afectiv cu acea persoana. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.

Sursa text: enigmeleuraniei