HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 14 AUGUST 2017. Intotdeauna apare soarele dupa furtuna!

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 14 AUGUST 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Esti foarte econom astazi, de parca te-ar fi coplesit o serie de griji materiale pentru ca nu te afli pe cel mai sigur nivel din acest punct de vedere. Esti mult mai preocupat de consumuri, de cheltuieli, de preturi, si faci in asa fel incat sa le tii pe toate perfect sub control ca sa nu dezechilibrezi bugetul. Unii chiar vor spune ca ai devenit cam zgarcit, ca exagerezi cu economia, dar numai tu iti cunosti interesele si puterile materiale pentru a te comporta asa! E mai bine sa fii prudent si cumpatat in cheltuieli intr-un moment critic decat sa arunci cu banii pe fereastra si sa regreti mai tarziu.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Mintea ta e plina de idei si toate au ca numitor comun lupta pentru adevar. Constiinta isi lasa amprenta pe tot ce faci si consideri ca nu te poti abate de la calea cea buna nici macar un pas. Nu poti accepta sa faci niciun fel de compromis, privesti lucrurile cu maxima seriozitate doar din prisma adevarului, si daca observi chiar si cea mai mica urma de iluzie, de minciuna, de abatere de la reguli, iei masuri imediate. E mai bine sa iei acum aceste decizii radicale, decat sa accepti sa continui un drum stiind ca esti nevoit sa comisi si unele greseli, dar ceva din interiorul tau nu te lasa sa calci pe alaturi. Doar pe calea corecta, asadar!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Discuti despre bani cu un ton mult mai serios, pus pe fapte mari. Esti in fata unor investitii masive, a unor achizitii de zile mari sau poate a unei tranzactii majore cu efecte pe termen lung, cum ar fi cumpararea unui obiect scump (o casa de exemplu). Pe de alta parte, deciziile de natura financiara pe care esti gata sa le iei te pot influenta pe luni de zile de acum inainte, tocmai de aceea nu ai voie sa glumesti sau sa iei decizii pripite, ci sa chibzuiesti profund asupra directiei spre care esti gata sa pornesti.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Lucrurile merg ca la carte si ai toate motivele de bucurie cand vezi ce bine se aseaza toate la locul potrivit. Esti pe drumul cel mai sigur catre o victorie de toata frumusetea, dar trebuie sa recunosti ca ceea ce a stat la baza acestei reusite a fost numai gandirea ta pozitiva. Ai avut incredere totala ca vei reusi, ca vei ajunge la acest scop, si iata ca intuitia te-a dus direct la tinta ta suprema. Ai numai motive de satisfactie si de mandrie personala pentru ceea ce ai construit, deci lauda-te lumii, pentru ca ai cu ce! Nu e infatuare, nu e orgoliu, ci e un sentiment de totala fericire ca ai ajuns aici, deci de ce nu te-ai lauda cu asta?

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Intotdeauna apare soarele dupa furtuna! Acelasi sentiment il vei avea si azi ca, dupa cine stie ce mare proba de incercare prin care ai trecut, dintr-o data orizonturile se lumineaza. Semn ca niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap, sa-l iei pe nu in brate, sa iti accepti infrangerea, pentru ca solutiile apar si cand te astepti mai putin. Vei vedea ca toata suferinta prin care ai trecut are un sens si o rezolvare, poate fi stearsa cu buretele si in urma raman doar razele calde ale soarelui. Nimic nu merita transformat intr-un dezastru, ci uneori chiar si ceea ce pare mai trist nu e decat o etapa intermediara inainte de o mare bucurie. Capul sus si asteapta deznodamantul cel bun!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Esti parte dintr-un intreg, ca atare nu incerca sa te separi de restul lumii, pentru ca numai printre oameni poti da randament maxim. Schimbul de idei, cooperarea, dialogul sunt toate la cote inalte acum, pentru ca ai ocazia de a-ti expune si tu punctele de vedere foarte bine argumentate, dar afli si o multime de informatii interesante de la ceilalti. Daca ti-ai uni fortele cu cei care ti se alatura acum, rezultatele ar fi excelente, ca atare nu face opinie separata, ci stai laolalta cu un grup de oameni care te completeaza de minune, care gandesc la fel ca tine, care participa umar la umar la un interes comun.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Chiar daca nu te afli in cel mai stimulativ mediu, ci printre oameni care se plang mereu de ceva (de boli, de lipsuri, de bani, de esecuri), ar trebui sa faci abstractie de acest anturaj si sa te gandesti numai la propria ta liniste interioara. Stii bine ca asemenea subiecte te influenteaza negativ, pentru ca ai un suflet sensibil care rezoneaza la necazurile umane, dar azi numai tu si linistea ta interioara contati. Prefa-te ca nu auzi lamentarile celor din jur, pentru ca unii vor profita de bunatatea ta si tocmai pentru ca stiu ca pe tine te impresioneaza usor asemenea povesti, te vor coplesi cu ale lor. Nu-i asculta!

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Mare atentie pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict ce poate denatura in reactii agresive periculoase. Poti avea o confruntare acerba cu o persoana care nu prea te are la suflet, descoperind cu aceasta ocazie mai clar cine ti-e prieten sau nu. Tensiunea generata de conflict te face sa aluneci spre o zona sensibila pentru psihicul tau, pentru ca nici tie nu-ti place cum se desfasoara discutia, pentru ca scoate la iveala ce e mai urat din caracterul uman. Evita asadar situatiile conflictuale!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Vestile bune vin de la oamenii la care tii cel mai mult, care te rasfata cu vorbe dulci, cu incurajari si aprecieri care iti fac bine. Descoperi cat de important e sa ai pe cineva drag aproape care sa-ti ridice moralul atunci cand esti mai obosit. In astfel de momente sensibile din punct de vedere emotional, poti numara cati prieteni adevarati mai ai, care sunt alaturi de tine neconditionat si cred in tine, exact atunci cand tu te indoiesti cel mai mult de propria valoare. Vorbele lor frumoase au efect miraculos asupra psihicului tau, reducandu-te pe linia de plutire.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Apare o piedica greu de trecut din cauza careia multe planuri de astazi vor sta pe loc sau vor fi amanate. E o lectie a rabdarii, pentru ca stai pe loc cu scopul de a mai invata ceva sau de a repara o veche eroare ce iese abia acum la iveala. E nevoie de acest ragaz, chiar daca, pe moment, ai tendinta de a-l considera finalul tuturor eforturilor tale, dar dupa ce va trece valul cel mai dificil, vei incepe sa-i intelegi rostul. Stand un pic pe loc, vezi altfel lucrurile, si la fel se va intampla si azi, descoperind, chiar din miezul acestui hop, cea mai utila idee de a iesi din impas.

Horoscopul zilnic de azi Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Bucura-te de linistea care s-a instalat peste viata ta, de parca toate problemele majore nu mai au nicio importanta. Esti calm, rabdator, te comporti ca un intelept care si-a invatat lectiile destinului si deja poate da sfaturi si la altii. Multi vor aprecia sfaturile tale, pentru ca se bazeaza pe o experienta bogata si pe invataturi bine asumate. Cine te are azi prin preajma are numai de castigat de pe urma informatiilor, cunostintelor si ideilor bine argumentate logic pe care le ai de impartasit cu multa placere.

Horoscopul zilnic de azi Pesti (19 februarie – 20 martie)

Refuzul care vine azi ca din senin iti strica toate planurile pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect important. Il poti considera o usa trantita in nas, un esec care, momentan, nu poate fi reparat. Ti se cere o schimbare radicala de atitudine, nu mai poti continua in acelasi mod ca inainte, deci, oricat de greu isi este sa te adaptezi altei situatii, va trebui sa o faci cat de repede, ca sa nu pierzi tot ce ai construit pana acum. E o surpriza neplacuta, dar daca ii vei da curs, mai sunt inca sanse pentru planul ajuns acum in impas.

Sursa foto: adevarul