HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 22 MAI 2017

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 22 MAI 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Degaji o energie pozitiva debordanta pe care multa lume o apreciaza, deci sa nu te miri ca, dintr-o data, esti mult mai cautat si mai solicitat de prieteni. Unii chiar iti pot face declaratii de dragoste sau de prietenie la care nici nu te astepti, dar responsabil pentru aceasta popularitate neasteptata este entuziasmul tau molipsitor pe care il pui in valoare pe oriunde ai trece. Tu spui ca se poate orice si-i convingi si pe altii sa ti se alature, iar motorul principal al fiecarei actiuni esti tu.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Lucrurile bune se cladesc lent, iar lectia rabdarii o vei invata si zilele acestea printr-un eveniment care te convinge ca uneori merita sa astepti oricat pana ce ajungi acolo unde speri. Dupa o perioada lunga de efort si de rabdare, iata ca poti pune mana pe rezultatele concrete ale eforturilor depuse si ai toate motivele sa fii mandru de tine. Nu te astepta, asadar, la rezultate imediate, pentru ca esti implicat intr-un proiect care evolueaza extrem de lent, dar macar ai garantia ca la capat este exact ceea ce ai planificat.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Un prieten stie cand ai nevoie de o vorba buna in momentele dificile si, mai ales azi, ai ocazia sa descoperi cine iti este cu adevarat alaturi, trup si suflet. Si tu ai face la fel, la nevoie, pentru el, deci schimbul de sfaturi, de gesturi de sustinere si de incurajari este la ordinea zilei. Ai un prieten sincer aproape care gaseste intotdeauna cele mai potrivite cuvinte pentru a te imbarbata, pentru a te readuce pe linia de plutire, pentru a-ti alunga dubiile si teama. Nu sta singur cand simti depresia ca-ti da tarcoale, ci lasa pe cineva sa iti tina companie, caci prezenta sa va avea afecte miraculoase!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai mereu de invatat din experientele nefaste, deci nu trebuie sa aluneci spre pesimism sau spre severe procese de constiinta doar pentru ca nu ti-a iesit un plan in care ai investit energie. Asculta de la cei care au trecut prin situatii similare pentru a auzi cum s-au descurcat ei in momentele critice si urmandu-le exemplul. Ai noroc sa primesti un sfat bun de la cineva care a facut aceeasi greseala in trecut si a depasit cu brio momentul, ca atare poti face ce-ti spune ca sa nu duci prea departe o situatie neplacuta. O poti evita ascultandu-l cu luare aminte!

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Impasul care apare azi pe neasteptate in planurile tale te dezarmeaza pe moment, dar nu pentru mult timp. Esti constient ca nimic nu se va rezolva de la sine, de aceea te ambitionezi sa lupti cu aceste obstacole si sa nu le lasi sa puna stapanire si pe tine. Bravo, dai dovada de tenacitate si de curaj exact acolo unde altii ar fi clacat cel mai repede, semn ca pe tine nu te opreste o piedica oarecare. Descoperi in tine resurse de energie care te vor ajuta sa repari situatia foarte repede si sa mergi mai departe mandru de tine!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai nevoie de putina liniste, pentru ca sufletul tau e incarcat de emotii care nu-ti fac deloc bine. Detaseaza-te de toate, ia-ti o zi complet libera si ocupa-te de ceea ce-ti bucura inima. Somn, muzica de relaxare, cateva ore de SPA, orice consideri ca iti umple bateriile merita pus azi in capul listei de sarcini, pentru ca vor restabili nivelul tau optim de energie. Nu trebuie sa faci nimic din ceea ce iti provoaca stari negative ce teama, de stres, de oboseala fizica sau psihica, deci adu-ti aminte, pentru cateva ore, de tot ce doreste sufletul tau si ofera-i cu generozitate!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Faci totul ca la carte, chiar daca cei din jur te ispitesc sa incalci unele reguli. Intuitia ta iti spune ca e mai bine sa urmezi caile drepte decat sa obtii ceva apeland la tertipuri necinstite. Esti constient ca adevarul iese intotdeauna la iveala si, cand ceilalti se vor cai si vor suferi consecintele propriilor abateri, tu vei avea curajul sa iesi in fata si sa spui cu mandrie ca ai urmat caile cele bune. Cineva este acolo sa judece lucrurile la modul cel mai sever si tu poti iesi cel mai bine din aceasta analiza la sange, tocmai pentru ca nu te-ai abatut de la lege.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat, ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Trebuie sa dai startul unei actiuni noi, dar ai mai multe directii de mers si nu stii care e mai buna pentru tine. Intuitia ta nu greseste niciodata, ca atare trebuie sa-ti asculti cu atentie vocea interioara care te impinge doar spre una din alternativele oferite. Da-i curs celei spre care iti da ghes inima, pentru ca se va dovedi a fi alegerea corecta. Emotia momentului este mare, pentru ca, atat timp cat nu ai si o garantie certa pe care sa te bazezi, pare doar o senzatie dincolo de ratiune.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Simti nevoia sa te inconjori de oameni dragi, de persoane care au un efect tonic asupra ta, si daca privesti in jur, descoperi cel putin doi prieteni buni care iti sunt alaturi cu toata fiinta. Ii simti ca se implica trup si suflet, ca participa intens la tot ceea ce le spui, si astfel de momente iti demonstreaza, din cand in cand, pe cine te poti baza la nevoie. E modul lor de a-ti raspunde la situatii similare cand si tu ai intervenit pozitiv in viata lor cu sfaturi, cu emotii, cu vorbe bune.

Horoscopul zilnic de azi Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Cineva drag sufletului tau are nevoie de o vorba buna, de un ajutor salvator, si ii demonstrezi cate poti face pentru el daca ti-o cere. Esti alaturi de el trup si suflet, il incurajezi, ii oferi motive de speranta, incerci sa participi efectiv la rezolvarea problemelor sale si iti va fi recunoscator pentru binele pe care i-l faci cu draga inima! Esti capabil de adevarate sacrificii pentru cei la care tii, fiind modul tau de a le intoarce diverse servicii pe care si ei le-au facut pentru tine in momente similare.

Horoscopul zilnic de azi Pesti (19 februarie – 20 martie)

Cu atitudinea pe care o ai, totul evolueaza in directia cea buna. Crezi cu tarie ca ceea ce faci are rezultate excelente si e doar o chestiune de timp pana vei ajunge la capat. Ai si rabdarea necesara, si tonusul ideal pentru a face tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti materializa un gand. Poti uimi lumea prin ceea ce se naste din mintea sau din mainile tale, deoarece investesti toate resursele tale cele mai bune in acest sens: ambitie, incredere, placerea de a munci, spirit practic.

Sursa tet: enigmeleuraniei