HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 28 AUGUST 2017

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 28 AUGUST 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

 Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca esti singur, nu te grabi in privinta noilor relatii, mai ales daca tocmai ai incheiat una. Pe de alta parte, daca esti implicat in una, incearca sa reaprinzi flacara dintre voi doi, pentru ca romantismul nu este punctul forte al relatiei tale. Viata ta sociala o sa sufere o mica turbulenta.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cariera ta se confrunta cu anumite obstacole neasteptate pe care nu le vei trece usor, dar vei reusi pana la urma. Acest aspect te va intari din toate punctele de vedere, ajutandu-te chiar si acasa.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Chiar daca primesti oferte foarte interesante, ai grija cum iti gestionezi timpul si cu cine accepti sa te intalnesti, pentru ca unele gesturi pot fi interpretate gresit.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Rabdarea este o virtute si tu o sa fii pus la incercare din acest punct de vedere. Corpul tau are nevoie de atentie speciala. O dieta sau mai mult sport o sa faca minuni in cazul tau.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Te bucuri de momente placute. Ai pasit pe un drum lung si anevoios pana aici, dar la destinatie te asteapta exact ceea ce iti doreai. Este un moment ideal pentru a sta mai mult timp cu prietenii.

CITESTE SI: HOROSCOPUL LUNII SEPTEMBRIE 2017. PREVIZIUNI COMPLETE DESPRE SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE SI BANI

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte, fie in vizita la rude si prieteni, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale. Exista multe taine vizavi de relatiile cu persoanele din anturajul apropiat, in sensul ca oricate eforturi ai depune pentru a stabiliza si armoniza aceste relatii, tot apar disonante, neintelegeri si rasturnari de situatie greu de prevazut.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Este o zi promitatoare pentru achizitii noi. Prinzi o oferta buna si nu vrei sa renunti la ea, chiar daca risti sa ramai fara bani inainte de salariu. Pune in cumpana avantajele si dezavantajele.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sunt momente bune pentru a-ti alcatui planuri de viitor, pentru a te ocupa pe indelete de sanatatea ta sufleteasca si trupeasca. Ar fi minunat daca te-ai opri pret ca cateva clipe din iuresul cotidian si ai contempla natura, oamenii si evenimentele din viata ta. Astfel ai reusi mai repede si mai usor sa intelegi incotro te duce valul actual pe care te afli.

Horoscopul zilnic de azi Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Jocurile de culise din sfera profesionala iti creeaza disconfort vizibil in aceste zile. Recomandabil este sa te detasezi de toate si sa vezi partea plina a paharului. Excesele pe care esti tentat sa le faci muncind iti slabesc sanatatea. Odihneste-te, plimba-te in aer liber, sfatuieste-te cu cei dragi vizavi de problemele tale si ai incredere ca Universul vegheaza atent asupra ta.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Armonia si fericirea sunt ceea ce astepti si le primesti doar daca te exprimi clar si sincer in legatura cu unele aspecte. Prietenii si familia te vor sustine pentru a face ceva ce te va ajuta sa te dezvolti pe plan personal.

Horoscopul zilnic de azi Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Castigi respectul si admiratia cuiva in urma unui gest laudabil. Esti multumit de acest aspect al vietii tale, dar vrei sa acoperi si niste restante.

Horoscopul zilnic de azi Pesti (19 februarie – 20 martie)

Te gandesti la scenariul perfect pentru petrecerea acestei zile. Nu va dura mult pana cand o sa te hotarasti asupra a ceea ce ai de facut.

Sursa foto: jurnalul