HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 7 NOIEMBRIE 2016

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 7 NOIEMBRIE 2016. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca ai avut o zi dificila la serviciu, lasa toate grijile la usa, nu le trage dupa tine si acasa! Nu merita cei dragi supararile tale, stresul tau de peste zi, frustrarile acumulate, ci acasa trebuie sa fii alt om, deschis, vesel, optimist, pentru ca cei dragi merita tot ce-i mai frumos. Chiar daca esti pe cale sa explodezi de la nimic, abandoneaza acest gand, opreste-ti nervii in fasa, si ai sa vezi ca atmosfera din jurul tau se va ameliora vizibil. Cineva trebuie sa se abtina cand apar motive de enervare, si de data aceasta tu esti acela. Mai intelept, mai lucid, mai tolerant, taci la momentul potrivit, si astfel nu lasi furtuna sa se instaleze in preajma ta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Chiar daca pe moment ai impresia ca esti singur pe drumul tau catre un succes, asteapta! Vor aparea si companionii, pentru ca unora le lipseste increderea si vor sa vada, mai intai, ce faci tu si abia dupa ce se vad deja primele semne bune, se vor alatura demersului tau. Se poate spune ca esti deschizator de drumuri si e normal sa fie dificil sa vaslesti de unul singur, dar mergi mai departe si castiga-le increderea celor din jur, care deocamdata privesc de pe margine. Sigur ca nu-ti convine ca ceilalti sa ti se alature dupa ce greul a fost deja doborat, dar esti un exemplu care va castiga respect, admiratie si discipoli care te vor urma.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti nevoit sa iti iei ramas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai atasat si ti-e foarte greu sa spui adio. Inca te mai tii cu dintii de acel lucru, inca mai tragi de el, cu speranta ca nu vei fi nevoit sa-l abandonezi total, dar totusi e un sacrificiu obligatoriu. Nu poti trece mai departe spre scopurile tale inalte cat timp te cramponezi de un nivel care iti inspira un anume confort, dar e doar obisnuinta! Fii pregatit sa abandonezi aici balastul de care nu mai ai nevoie, pentru ca el e cel care nu te lasa sa te inalti spre un alt nivel, mult mai bun. Din teama de schimbare, prefera si te multumesti cu ceea ce ai sau stii deja, dar unde e spiritul tau de aventurier care accepta provocarea?

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Lumea larga este locul tuturor posibilitatilor, ca atare iesi afara, mergi in spatii cat mai pestrite si mai aglomerate, pentru ca de acolo pot aparea azi cele mai interesante vesti. Dai dovada de o dorinta cu totul aparte de a socializa, de a colabora, de a te alatura unor grupuri cat mai mari de persoane, acceptand ca oamenii sunt diferiti, dar chiar si atat de diferiti cum sunt, pot coopera de minune daca au un scop comun. Te alaturi deci de un astfel de grup in care joci si tu un rol important. Nu esti doar un pion pe masa de sah, nu esti figurant in aceasta aglomeratie, ci un membru de baza; fiecare va apreciati unii pe altii, pentru ca fiecare are functia sa bine stabilita si aveti nevoie unii de altii!

Leu (23 iulie – 22 august)

Daca te izolezi singur si stai departe de lume cu gandul ca nimeni nu te place, e numai alegerea ta, dar daca ai fi mai atent, ai observa ca nimeni nu doreste asta de la tine. Te afli intr-un mediu in care nimeni nu poarta de grija celuilalt, ca atare nimeni n-are absolut nimic nici cu tine, asa ca de ce te retragi in carapacea ta, asumandu-ti vini sau defecte care nu te caracterizeaza? E un fel de timiditate care te incearca in preajma unor oameni pe care nu prea stii cum sa-i abordezi, desi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea gasesti subiecte de discutie pentru a te integra mai usor. Lasa platosa aceasta de protectie la o parte si apropie-te de ei, pentru ca vei vedea cat de multe aveti, de fapt, in comun. Integreaza-te!

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Daca ai veleitati literare, pune mana azi pe condei si incepe sa scrii. Mintea ta e conectata direct la cea mai puternica sursa de inspiratie incat ai putea vedea ca scrii de parca cineva ti-ar sopti in ureche, de parca frazele vin pe banda rulanta. Orice activitate creativa in care e nevoie de talent literar – scrierea unui text, redactarea unui material pentru a fi publicat – merge de minune, pentru ca iti vin idei excelente care merita transpuse pe hartie. Daca ai inceput mai demult o lucrare si ai lasat-o, pentru ca nu venea inspiratia, azi ai putea face un mare salt inainte, scriind dintr-un foc cateva zeci de pagini. Daca esti autor, profita de abundenta aceasta de idei care ti se revarsa azi in minte!

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Abtine-te sa raspunzi agresiv celor care te ataca, pentru ca din conflictul a doua tabere la fel de aprige, nu poate iesi decat ceva neplacut. Cineva trebuie sa cedeze si, de data aceasta, ar fi bine sa fii tu acela pentru ca esti intr-o pasa mai periculoasa, cand ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Daca vezi ca tot ce spui genereaza nervi, critici sau iritare in jurul tau, e semn ca nu esti pe placul unora si mai bine taci decat sa te straduiesti mai apoi sa repari oalele sparte intr-un moment de irascibilitate. Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care incaseaza critica ta!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru a putea trece la etapele urmatoare ale unei actiuni, ar fi bine sa detii tu complet controlul acesteia. Nu ai da randament daca ai fi la cheremul altuia, daca altul ar fi conducatorul acestei situatii, chiar daca, de felul tau, esti un bun subaltern sau executant, dar nu si acum! Azi ai mai multe idei bune care merita puse in valoare ca lider, ca deschizator de drumuri, ca strateg, nu doar sa urmezi indrumarile altuia. Tu esti persoana cea mai potrivita pentru a trasa directia optima in problema care te preocupa, ca atare refuza sa asculti ordinele. Impune-te si preia fraiele in totalitate!

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Modul agresiv in care te adresezi celor din jur creeaza mari animozitati si tensiuni, pentru ca nu e pe placul nimanui, nici macar pe placul tau. Se resimte o oarecare apasare peste tot unde se discuta pe asemenea ton, deci, inainte de a deschide gura, pune-te un pic in pielea celui care te asculta. Tie iti place? Cu siguranta, nu, si asta va fi cea mai buna metoda de a reduce nervii in relatia cu ceilalti. Acum conteaza foarte mult capacitatea de a privi o situatie negativa din unghiul celuilalt de vedere pentru ca asa se va reveni mult mai usor la relatii mai pasnice.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Te macina tot felul de dubii cu privire la sensul in care evoluezi, dar preferi sa nu le faci, deocamdata, cunoscute. Mai bine ai spune clar ca nu crezi in directia spre care te indrepti, deoarece intuitia te trage de maneca. Trezeste-te si ai curajul sa te opui daca tot simti ceva ca te trage inapoi, e posibil sa nu fie, cu adevarat, calea cea mai buna pentru ceea ce ti-ai propus si, daca nu iei masuri acum, sub influenta suspiciunii care te incearca, vei pierde timp si energie inutil pentru roade mult sub asteptari. Mai bine ia o pauza si analizeaza din nou datele problemei, pentru ca nu are rost nici sa taci, nici sa treci peste ele ca si cum totul ar fi in regula.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Este o zi riscanta pentru declaratii cu iz categoric, deci ai grija pana unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile si deciziile drastice, pentru ca nu vei mai putea intoarce nimic din drum, dupa ce ai deschis gura. Esti cam impulsiv si spui multe la furie, fara sa chibzuiesti prea mult, dar trebuie sa fii mai prudent in tot ce declari, pentru ca unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie ca e vorba de declaratii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate dupa aceea. Ai grija ce spui azi, pentru ca va suna a litera de lege!

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nu crede tot ce ti se promite azi, mai ales daca e vorba de castiguri in bani sau favoruri in avantajul tau, pentru ca nu va iesi chiar asa cum ti se spune. Daca te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica in tot felul de cheltuieli cu speranta ca vei putea plati mai tarziu, dar cand te vei trezi in fata realitatii, iti vei da seama cat de credul ai fost. Nu te aventura in nicio cheltuiala sau investitie pe care, momentan, nu o poti acoperi, nici in rate, nici in imprumuturi neprevazute, dar nici nu munci pentru altii cu speranta ca, la final, ti se va da o suma de bani frumusica. E si iluzie, si minciuna aici!

Sursa text: enigmeleuraniei