HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI, 11 OCTOMBRIE 2016

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI, 11 OCTOMBRIE 2016. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Fiindca il consideri cea mai buna temelie a lumii, banul iti da tarcole si te scoate din impasul in care te gasesti momentan. Vesti bune pentru aceia dintre dumneavoastra care au facut eforturi minime de a-si intretine sanatatea, ei vor fi in mare forma. Surprizele din viata dumneavoastra sunt placute, cum ar fi legarea unor noi prietenii sau o comunicare inspirata, vioaie si eleganta cu partenerul de viata. Cariera dumneavoastra ia avant, va puteti implica cu folos in proiecte cu caracter social si umanitar.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Fiindca il consideri cea mai buna temelie a lumii, banul iti da tarcole si te scoate din impasul in care te gasesti momentan. Scaderea puterii dumneavoastra de concentrare si dereglarea reflexelor pot fi combatute prin inlaturarea insomniilor. Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili. Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pregatiti afaceri importante care sa va asigure cresterea optima a castigurilor care sa va scota din saracie. Sistemul imunitar are in continuare nevoie de stimulente, insa incepe sa lucreze din ce in ce mai eficient. Este bine ca week-end-ul sa-l dedicati vietii sentimentale, fiindca viata in doi este un bun echilibru intre minte si suflet. Drumul catre succes va este presarat cu tot felul de situatii solicitante, dar pe care le depasiti pastrand limpede in minte telul pe care vi l-ati propus si etapele atingerii lui.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Va aruncati in proiecte profesionale tumultoase din care puteti inregistra castiguri substantiale. Treceti printr-o perioada de imbunatatire a sanatatii dumneavoastra, este o perioada de maxima forma fizica sustinuta de miscare si de consum alimentar ponderat. Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste. Veti castiga admiratia si respectul colegilor si a prietenilor pentru realizarile dumneavoastra, veti cunoaste o lume noua, veti avea ocazia sa va consolidati colaborarile in plan profesional.

Leu (23 iulie – 22 august)

Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional. Sunteti intr-o forma buna, mintea va functioneaza la cote maxime, iar ochii vad numai partile frumoase ale existentei dumneavoastra. Aveti o viata emotionala bogata si veti lua o decizie importanta privind existenta personala si cea afectiva. Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Situatia dumneavoastra economica se echilibreaza, veti avea castiguri financiare si veti prospera. In cazul dumneavoastra, bolite generate de retentia de apa ar putea cunoaste ameliorari ar putea aduce vindecari miraculoase cu ape de tratament sau ape sfintite. Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fura un zambet si o declaratie de dragoste scurta si romantica asa cum va place. Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Puteti rezolva cu usurinta probleme legate de bani si de statutul social si profesional. Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism. Neptun devine un adevarat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amortire, inlocuind ordinea existenta cu una noua, apeland la trezirea de constiinta. Legaturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este buna si veti reusi in munca dumneavoastra.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Patronul spiritual al dumneavoastra incepe sa se ocupe de bunastarea voastra si poate contribui la sporirea veniturilor directe, fara prea mare efort. Venus va aduce primvara in inimi care functioneaza bine si protejeaza intregul sistem circulator. Puteti incepe o relatie de dragoste sub auspicii promitatoare; vedeti lumea in roz si va transformati in romantici incurabili. Aveti mult de castigat pe plan profesional in urma relatiilor cu partenerul de asociere care poate sa va ajute prin ideile sale sau punandu-va in legatura cu persoane sus-puse.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Una dintre afacerile sau investitiile dumneavoastra poate culmina la mijlocul zilei, mai ales daca in aceasta actiune este implicat si un barbat intelept din familie. Aveti o stare mentala buna, aveti o deosebita priza la public si puteti fi de-a dreptul sclipitori in maniera in care va expuneti ideile. Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi. Vi se va intampla ceva mare, bun, neasteptat, veti primi propuneri onorante care va vor ambitiona in dorinta de a va atinge telurile profesionale.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este un moment prielnic pentru extinderea activitatilor cu un caracter lucrativ; fiti deschisi la posibilitatea de a reactiona rapid la ocazii ce apar pe neasteptate, ca sa va bucurati de castiguri importante. Sunteti in forma si va simtiti ca un sporiv de performanta la locul de munca. Ocupati-va, cu toata eleganta si amabilitatea ce va caracterizeaza, de vindecarea relatiilor de familie; poate fi o reconciliere la un nivel foarte profund, care sa va faca sa va simtiti reconectati la neamul din care va trageti. Aveti ocazia sa puneti la punct o afacere de familie si primiti sfaturi profesionale excelente de la cei apropiati.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Va aruncati in proiecte profesionale tumultoase din care puteti inregistra castiguri substantiale. Starea dumneavoastra emotionala evolueaza dinspre bine spre foarte bine, o stare optimista si entuziasta care va poate garanta o sanatate de fier. Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi. Aveti de fructificat un proiect profesional care va poate propulsa intr-o pozitie importanta in conducerea unei institutii.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Primesti vesti neasteptat de bune de la patronul care intentioneaza sa-ti acorde o prima pentru ultima lucrare care a adus beneficii institutiei. Energia dumneavoastra fizica se cere consumata pentru a nu se transforma in energie nervoasa; insa miscarea trebuie facuta cu moderatie pentru a proteja tensiunea arteriala. Relatiile de familie se imbunatatesc simtitor, resentimentele vechi sunt depasite si vi se lumineaa viata amoroasa. Nu crutati nici un efort in a va duce ambitiile si planurile la infaptuire in plan profesional.

Sursa text: enigmeleuraniei