HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI, 28 IUNIE 2017

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI, 28 IUNIE 2017. PREVIZIUNILE ASTRALE COMPLETE PENTRU FIECARE ZODIE IN PARTE:

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sentimentele iti sunt impartasite cu aceeasi intensitate de catre partener, ceea ce iti da incredere in viitor. Este momentul unei schimbari favorabile in cuplu, si nu mai esti nici nesigur, nici timid, ci ai curaj sa recunosti deschis, public, in fata tuturor, ceea ce simti. Planurile comune prind contur si gasesti sprijinul necesar din partea parintilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului vostru. Daca ai ajuns deja la angajamente, de acum poti fi convins ca ai pe cine trebuie alaturi, dar nu te culca pe laurii victoriei. Lupta in continuare pentru dragoste!

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)

Visezi frumos si cand vezi ca visele tale incep sa prinda contur din ce in ce mai bine, prinzi curaj sa mergi si mai departe! Unii ar putea spune ca te comporti ca un copil, furat de iluzii frumoase, dar tu crezi cu tarie in visele tale si nu te vei lasa pana nu le duci la indeplinire. Nu te lasa influentat de cei care sunt tentati sa reduca la zero planurile altora, considerand ca doar ale lor conteaza, ci demonstreaza-le ca, spre deosebire de ei, care doar vorbesc despre ce vor sa faca, tu chiar pui umarul sa construiesti ce visezi!

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti un pic cam agitat si ai tendinta de a-i irita si pe altii cu modul tau ceva mai agresiv de comunicare. Poarta-te cu manusi cu cineva din preajma ta care e ca un butoi cu pulbere si abia asteapta cea mai mica scanteie de scandal ca sa sara in aer. Tu poti deveni azi scanteia care al face sa explodeze, dar si stimulentul de care avea nevoie pentru a iesi dintr-o pasa proasta. In loc sa-l enervezi si sa-l faci sa sara la cearta, l-ai putea stimula sa-si canalizeze energia in exces spre o activitate cu adevarat benefica si lui si tie deopotriva.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)

Cea mai mare preocupare este legata de bani si afaceri, acesta fiind domeniul asupra caruia te vei apleca azi cu mai multa atentie. Fie ca iti faci un calcul al banilor pe care ii ai prin conturi sau prin sertare, fie ca treci un pic in revista ce ai realizat in ultima vreme in acest sens, oricare ar fi activitatea cu iz financiar asupra careia iti concentrezi azi energia, se pare ca rezultatele suna promitator. N-ar fi rau sa stai un pic de vorba cu tine insuti ca sa descoperi mijloace concrete pentru a-ti imbunatati bugetul.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Nu te lasi pana nu termini complet ce ai inceput, de aceea tragi tare, chiar daca efortul suplimentar ar duce la epuizare. Insisti sa finalizezi azi un proiect la care muncesti de ceva vreme. Simti ca esti pe ultima suta de metri si nu te poti opri din elan pana ce nu pui punctul final. Vrei sa te eliberezi de o sarcina pentru ca de maine trebuie sa te concentrezi la altceva si nu ai putea porni pe o cale noua ducand dupa tine restante netrezolvate. Fa tot posibilul sa termini acum.

CITESTE SI: HOROSCOP IULIE 2017. PREVIZIUNI ASTRALE COMPLETE despre SANATATE, CARIERA, DRAGOSTE si BANI

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Trebuie sa te ocupi de un aspect care nu-ti face nicio placere, dar de care nu poti scapa, ca atare taci si suporti situatia asa cum e. Considera-l un sacrificiu necesar pentru a-ti asigura mai apoi o evolutie fara probleme. Orice inceput poate fi mai dificil, asa cum simti si tu aceasta zi, dar va veni momentul cand vei aprecia forta ta de sacrificiu de acum si efectele acestui compromis se vor arata intr-o lumina optimista. Sa nu te sperii de eventuale surprize neplacute picate din senin, deci lasa superstitiile!

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Trebuie sa iti organizezi foarte bine timpul, pentru ca ai un program foarte incarcat de tot felul de sarcini marunte. Aparent, sunt neimportante, sunt fleacuri care nu merita prea multa atentie, dar pentru ca a sosit si vremea lor, trebuie sa te dedici lor cu prioritate. In momentul cand le vei duce pe toate la indeplinire, vei vedea ca agenda ta se aeriseste dintr-o data, pentru ca ai resit sa stergi de pe lista o multime de lucruri minore. Nu iti dai seama de greutatea lor pana ce nu te eliberezi de ele.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te enerveaza rutina acestei zile, dar incearca sa te concentrezi asupra proiectelor incepute, chiar daca nu mai au nimic nou de oferit. Este un moment bun pentru a incheia o actiune asupra careia te-ai aplecat vreme indelungata, pentru ca se presupune ca tot ce era de facut deja s-a infaptuit si acum e doar vremea ultimelor retusuri inainte de a-i pune punct. De maine vei incepe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine sa duci la capat acest capitol, in ciuda monotoniei instalate. Te vei simti mult mai bine dupa ce-i vei pune punct definitiv!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Primesti vesti foarte bune care au rolul de a calma spiritele si de a restabili ordinea in planurile tale. Poate vestile sunt insotite si de o forma materiala, pentru ca banii pe care-i astepti chiar ar avea rolul de a clarifica situatia si de a restabili echilibrul. Faci echipa buna cu un tanar care nu iti seamana deloc, dar tocmai diferentele dintre voi va ajuta sa va completati si sa cooperati eficient pentru a ajunge la un rezultat de care aveti amandoi nevoie.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Chiar daca un plan pe care ti l-ai facut pentru azi pica in ultimul moment, asta nu te ia prin surprindere, pentru ca ai altceva si mai bun de facut in schimb. Ba e posibil ca varianta de rezerva la care apelezi sa se dovedeasca a fi un castig mult mai mare decat daca ai fi reusit sa duci la capat primul plan, de aceea nu trebuie sa te cramponezi de un singur scop. Daca acela nu e accesibil, ce te faci? Asa ai mereu un as in maneca de care sa te folosesti in astfel de situatii neprevazute.

Horoscopul zilnic de azi Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Gandeste-te la ce nu ai reusit sa rezolvi corect pe parcursul lunii, pentru ca acum ai starea necesara dar si timp suficient sa repari ce se mai poate. Daca ai gresit fata de cineva, daca ai ranit cu o vorba sau cu o fapta, daca nu ai spus adevarul intr-o situatie si constiinta te trage de maneca, fa acum un efort si recunoaste-ti greseala. Vei fi iertat si te vei elibera de o mare povara de pe suflet. Poti face asta, deci fa ceva ca sa restabilesti ordinea corecta.

Horoscopul zilnic de azi Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nimeresti intr-un mediu ostil in care nu ai nicio placere a dialogului, a cooperarii. La tot ce propui, ai parte ori de critici acerbe, ori de refuzuri categorice, ca atare aduna-ti fortele inainte de orice incercare de a colabora cu lumea. Nu ai norocul de a atrage alaturi oameni care cred in aceleasi lucruri, oameni usor de condus sau de indrumat, oameni dornici de ceva constructiv, ci, dintr-o data, descoperi in jur rivali gata sa-ti strice tie toate planurile. Mai bine te-ai descurca singur, dar oricum nu poti evita contactul cu lumea ce se va dovedi a fi un dezastru.

Sursa text: enigmeleuraniei