Hot, impuscat mortal de politisti la Targoviste

Un barbat, prins in flagrant la furat de plasa metalica, a fost impuscat de politistii din orasul Targoviste care se aflau in patrulare. Hotul, impreuna cu alti doi complici, a fost surprins de oamenii legii, vineri dimineata, in preajma campusul universitar din orasul dambovitean in momentul in care acestia incercau sa sustraga mai multa plasa metalica, informeaza postul Realitatea Tv.

Politistii i-au somat si au tras un foc de avertisment, moment in care barbatul a sarit din caruta in care se afla si a fugit catre raul Ialomita. In timpul urmaririi acesta a fost impuscat de catre politisti. Barbatul, in varsta de 33 de ani, de etnie rroma, a decedat in ciuda eforturilor depuse de medicii ajunsi la fata locului de a-l resuscita.

“Un politist a procedat la somarea suspectilor folosind armamentul din dotare, ocazie cu care un suspect a fost ranit in torace, ambulanta a sosit la fata locului dar dupa operatiunile de resuscitare suspectul, in varsta de 33 de ani, a decedat. In acest moment, la IPJ Dambovita a fost constituita o echipa operativa pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul. De precizat ca suspectii nu s-au supus somatiei din acest motiv tragandu-se doua focuri”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dambovita, sub-inspector Niculae Alexandra.

Autoritatile locale au demarat o ancheta pentru stabilirea faptelor care au dus la producerea tragicului eveniment.

Sursa foto: realitatea.net