Hotelul unde plătești doar 4 lei pe noapte. Condiția bizară pe care trebuie să o îndeplinești

Rezervarea unei camere de hotel în Japonia poate fi mai accesibilă ca niciodată, chiar dacă spațiile de cazare au condiții care nu țin cont de confidențialitatea oaspeților. La Hotelul Asahi Ryokan din Fukuoka, clienții pot închiria o cameră cu doar un dolar pe noapte, adică aproximativ 4 lei.

De se s-a hotărât patronul să lase prețurile atât de jos, când toată lumea aleargă după profit? Pentru că cei care se cazează la Hotelul Asahi Ryokan sunt filmați și difuzați în direct pe platformele de livestream, de unde proprietarul hotelului câștigă mult mai mulți bani.

„Ideea din spatele conceptului aste aceea de a avea un hotel care să funcționeze din veniturile realizate în urma vizionărilor pe YouTube, nu din prețul cazării”, a dezvăluit proprietarul hotelului, Inoue Tetsuya.

„La început m-am temut pentru siguranța mea, prețul era prea mic și nu înțelegeam de ce, dar apoi m-am interesat și am văzut că este în regulă”, a declarat o clientă.

„M-am gândit că trebuie să fie ceva ciudat în legătură cu asta, apoi am văzut că tot ce trebuie este să fim filmați. Nu am nicio problemă cu asta, nu fac nimic ilegal. Este avantajos pentru mine”, a spus un alt client.

Sursa foto: BBC