Hoti de combustibil: 18 tone de titei CONFISCATE si 56 de persoane RETINUTE

Anchetatorii au confiscat peste 18 tone de PRODUSE PETROLIERE si au RETINUT 56 din cele 108 persoane care au fost audiate in urma perchezitiilor din Bucuresti, Ialomita, Buzau si Braila, acestea fiind suspectate ca au FURAT titei din rezervoare si au produs un prejudiciu de peste 1,8 milioane lei.

Anchetatorii au confiscat marti, in urma celor 112 perchezitii din Bucuresti si cele trei judete, aproximativ 18,5 tone de PRODUSE PETROLIERE, peste 287.000 de lei si 9.465 de euro, arata Politia Romana.

Citeste si: SECHESTRUL PE CONTURILE SI STOCURILE LUKOIL A FOST RIDICAT

De asemenea, din cele 108 persoane audiate la sediile Politiei Judetene Ialomita si Politiei Municipiului Urziceni, 56 au fost RETINUTE pentru 24 de ore, fiind suspectate de FURT de PRODUSE PETROLIERE din rezervoare si din depozite de colectare a titeiului.

In cazul furturilor de PRODUSE PETROLIERE, se fac cercetari in doua dosare penale instrumentate de politistii din Ialomita, sub supravegherea procurorilor din Urziceni si Slobozia.

Prejudiciul produs in acest caz a fost estimat, pana in prezent, la peste 1,8 milioane de lei.

La actiune au participat peste 650 de politisti de la IPJ Ialomita, Buzau, Braila si Politia Capitalei, impreuna cu luptatori SIAS, sprijiniti de ofiteri de la Directia de Investigarea Fraudelor, Directia Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Directia Operatiuni Speciale si Directia de Informatii si Protectie Interna.

PERCHEZITII LA HOTI DE PRODUSE PETROLIERE. PREJUDICIUL SE RIDICA LA APROAPE DOUA MILIOANE DE LEI