HOTI DE PET-URI, RETINUTI de politistii locali Sector 6

Agentii din cadrul Directiei Generale de Politie Locala Sector 6 au desfasurat, pe parcursul acestei saptamani, mai multe actiuni in vederea mentinerii sigurantei publice, se arata intr-un comunicat remis joi presei de Primaria Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, politistii locali care se aflau in patrulare in zona aleii Potaisa din cartierul Drumul Taberei au suprins in flagrant doi barbati in timp ce sustrageau deseuri de plastic reciclabile din cosurile de colectare selectiva a gunoaielor montate de autoritatile locale.

Tinerii, in varsta de 23 si 24 de ani, au fost predati lucratorilor Sectiei 25 Politie, in vederea cercetarilor.

Citeste si: AMENZI de aproape 50.000 de lei, aplicate FIRMELOR DE CONSTRUCTII din Sectorul 6

De asemenea, polistii au predat si Sectiei 21 Politie un barbat in varsta de 28 ani care obstructiona traficul rutier, stationand intr-un taxi pe o trecere de pietoni din zona bulevardului Iuliu Maniu, intersectie cu str. Dreptatii.

In urma legitimarii, agentii au descoperit ca tanarul era dat in urmarire generala de catre Sectia 15 Politie.

Actiunile politistilor au continuat in timpul patrularii pe Calea Giulesti, acolo unde un barbat in varsta de 45 ani le-a sesizat agentilor faptul ca, in drumul sau spre casa, a gasit un copil de aproximativ sase ani care se ratacise de parinti.

Citeste si: Persoane care depoziteaza PET-uri pe DOMENIUL PUBLIC, depistate de politistii locali din Sectorul 6

Folosind metode specifice, agentii au reusit sa identifice adresa de domiciliu si parintii minorului. Acestia si-au recuperat copilul de la sectia de politie.

Politistii locali continua seria controalelor pentru asigurarea unui climat de siguranta publica pe raza Sectorului 6.

Sursa foto: edituramateescu.ro