Hotii romani din Anglia s-au specializat in furturi de lame de ras si guma de mestecat

Hotii romani din Anglia s-au specializat in furturi de lame de ras, guma de mestecat si produse cosmetice. Acestia prefera produsele de mici dimensiuni, cu preturi considerabile.

Hotii romani au renuntat sa mai fure obiecte mari, care bat la ochi si s-au orientat catre produse de mici dimensiuni, cu preturi considerabile. Maria Muff, managerul lantului de magazine britanic Tesco, a declarat ca cea mai mare problema o reprezinta hotii care vor sa faca profit rapid din produse mici.

“Printre produsele furate se afla CD-uri si jocuri video deoarece hotii au propriile mijloace pentru a indeparta etichetele. Dar cele mai vizate produse sunt cele din departamentul cosmetice, deoarece sunt de dimensiuni mici, dar sunt scumpe. Echipa noastra de securitate este cu ochii pe oricine doreste sa achizitioneze un produs care costa mai mult de 20 de lire, riscul de furt fiind de 98%”, a declarat Maria Muff care a precizat ca majoritatea infractorilor provin din Romania, acestia vizand produse care pot fi vandute pentru a-si intretine familiile.

“Una dintre cele mai mari probleme pe care am avut-o recent si este aceeasi la magazinele Gatwick si Horley din lantul Tesco, sunt romani care vin si fura produse ca lame de ras si guma de mestecat. Lamele de ras sunt adesea scumpe, astfel ca infractorii incearca sa le vanda si sa dea banii familiilor lor din tara”, a mai spus Maria Muff.

Sursa foto: dailymail