HTC a lansat un gadget pentru uituci

HTC Fetch este un tag care se conecteaza cu smartphone-ul prin Bluetooth 4.0 si la setul de chei, ajutand oamenii sa nu isi mai piarda nici telefonul, nici cheile.

HTC a identificat o problema destul de des intalnita si a incercat o rezolvare inteligenta la problema celor mai multi uituci care isi pierd ori telefonul, ori cheile, scrie playtech.ro. Daca nu mai stim pe unde am ratacit telefonul, putem apasa butonul de pe HTC Fetch si acesta il va face automat sa sune. Tag-ul poate activa si camera foto, iar in cazul in care aveti uploadul automat activat, pozele vor aparea in contul de social media sau de cloud al utilizatorului.

Cea mai utila functie a HTC Fetch este probabil notificarea sonora pe care o face atunci cand distanta dintre telefon si chei creste cu mai mult de trei metri. Poate fi un reminder bun ca sa nu iti lasi telefonul acasa sau in masina, o situatie extrem de des intalnita, mai noteaza sursa citata. De asemenea, pe telefon se poate observa si ultimul la care s-a pierdut semnalul dintre acestea, adica cel mai probabil exact locul unde a ramas tag-ul impreuna cu cheile.
HTC Fetch va avea un pret de aproximativ 45 euro si cel mai probabil va fi compatibil doar cu telefoanele HTC.

Sursa foto: playtech.ro

Sursa video: youtube.com