HTC One 2014 batut cu ciocanul, aruncat in apa si trantit pe jos. Vezi cum a rezistat. VIDEO

Noul HTC One s-a lansat marti si multe dintre zvonurile pe care le stiam s-au confirmat: un design superb, o imbunatatire a camerei foto si a aplicatiei dedicate, o baterie care tine mai mult, un sunet mai bun etc. Cu toate acestea, nimeni nu a mentionat de momentele inevitabile in care telefonul cade pe jos sau ajunge in apa.

Pe internet au aparut deja cateva filmulete in acest sens, cu teste mai putin obisnuite la care a fost supus cel mai nou flagship al companiei taiwaneze. De exemplu, un utilizator curios din fire l-a cufundat in chiuveta timp de o ora si jumatate. Rezultatul? Sa spunem doar ca One s-a descurcat mai bine decat iPhone. Totusi, noi iti recomandam sa nu incerci asa ceva cu propriul telefon!

Citeste si: HTC ONE 2014, LANSAT OFICIAL. VEZI AICI TOT CEEA CE TREBUIE SA STII DESPRE CEL MAI NOU SMARTPHONE TAIWANEZ. FOTO SI VIDEO

Pe langa testul de apa, noul One 2014 a mai fost supus si unui amplu test de cadere, noteaza GSM Arena. Dar cat de rezistent este smartphone-ul in cazul contactului cu un ciocan sau cat de bine rezista carcasa si ecranul daca sunt zgariate cu cheile si cutitul? Raspunsul il vei afla in filmuletele de mai jos!

Sursa foto si video: gsmarena.com, youtube.com