HTC One 2014 versus HTC One. Vezi aici o comparatie intre actuala si viitoarea generatie a lui HTC One. VIDEO

Noul HTC One va fi lansat, marti dupa amiaza (ora Romaniei), intr-un eveniment ce va avea loc la New York. Totusi, cu putin timp inainte de prezentarea oficiala, pe internet a aparut un filmulet in care se prezinta o comparatie intre actualul si noul HTC One.

Cel mai nou smartphone si mandria companiei taiwaneze a aparut intr-o comparatie video de aproape 10 minute, postata pe canalul de Youtube al portalului TechSmartt.

Videoclipul nu aduce nimic nou in termeni de specificatii, insa ofera o perspectiva vizuala detaliata in privinta noului telefon, noteaza GSM Arena.

Citeste si: HTC THE ALL NEW ONE SE LANSEAZA PE 25 MARTIE. VEZI AICI CARE SUNT SPECIFICATIILE LUI

Specificatiile noului telefon, pe care Mondo News le-a prezentat pe larg in alt material, includ un display de 5 inchi, cu o rezolutie de 1080 pixeli si un procesor quad-core la 2.3 GHz cu un cip Snapdragon 801. Totodata, telefonul va avea 2GB de RAM, doua camere foto, una de 4 MP pe spate si alta de 5 MP in partea din fata, precum si un spatiu de 16 GB RAM va putea fi suplimentat.

Smartphone-ul ar urma sa fie disponibil in gri spatial, argintiu, negru si auriu. Mai multe detalii, in aceasta dupa amiaza cand vom prezenta specificatiile oficiale ale lui HTC One.

Sursa foto: gsmarena.com, youtube.com