HTC One (M8) va trece prin SCHIMBARI majore

HTC One (M8) a fost lansat, recent, in Romania la un pret de aproximativ 3.000 de lei. Costul, destul de piperat, se datoreaza, pe langa specificatiile de top, si designului superb al smartphone-ului, aici fiind inclusa si carcarsa din aluminiu, cu care HTC a reusit sa cucereasca multi clienti.

HTC One (M8) de plastic. Acum insa, producatorul taiwanez se pregateste de o schimbare majora, pentru a se putea alinia cu principalii rivali in ceea ce priveste pretul. Astfel, HTC se pregateste sa lanseze un nou One (M8), de data aceasta mai ieftin, cu o carcasa de plastic.

Din cate se pare specificatiile vor ramane identice, singura diferenta fiind legata de folosirea plasticului in detrimentul aluminiului.

Citeste si: HTC ONE 2014 BATUT CU CIOCANUL, ARUNCAT IN APA SI TRANTIT PE JOS. VEZI CUM A REZISTAT. VIDEO

HTC One (M8) de plastic. Iar asta inseamna ca pretul va scadea considerabil. Potrivit GSM Arena, noul HTC One (M8) versiunea de plastic va avea un pret de circa 483 de dolari, comparativ cu cei 700 de dolari, atat cat costa “fratele” sau imbracat in metal.

HTC One (M8) de plastic. HTC One are un display de 5 inchi si doua camere foto. Cea principala dispune de tehnologia UltraPixel, un senzor BSI si are o rezolutie de 4MP. In plus, noul One are un set de difuzoare BoomSound cu incinta audio reproiectata ce permite un volum sonor cu 25% mai mare.

Sursa foto: htc.com