HTC THE ALL NEW ONE se lanseaza pe 25 martie. Vezi aici care sunt specificatiile lui

Noul HTC One, numit si The All New One sau M8, nu are prea multe secrete inaintea datei de 25 martie, atunci cand va fi lansat, oficial, pe piata. Dupa recentele “scurgeri” aparute pe internet in care am aflat ca smartphone-ul va avea doua camere in partea din spate (pentru diverse efecte speciale), acum au aparut si specificatiile sale.

Potrivit GSM Arena, flagshipul companiei taiwaneze va avea dimensiunile 146.36 x 70.6 x 9.35, fiind putin mai gros decat rivalii sai, in timp ce greutatea este stabilita la 160 grame.

Citeste si: HTC THE ALL NEW ONE! VEZI AICI PRIMA IMAGINE OFICIALA A NOULUI SMARTPHONE AL COMPANIEI TAIWANEZE

Ecranul noului HTC One va fi de 5 inchi si va avea o rezolutie de 1080 pixeli, in timp ce procesorul va fi un quad-core la 2.3 GHz, caruia i se va alatura un cip Snapdragon 801. Va exista si un slot pentru card microSD, astfel incat spatiul de 16 GB RAM va putea fi suplimentat. Bateria lui HTC All New One va fi de 2.600 mAh.

Nu exista nici o informatie in privinta rezolutiei camerei foto, insa nu ar exista modificari fata de modelul actual, ceea ce inseamna ca ar fi, din nou, de 4MP. Camera din fata ar urma sa fie schimbata si sa aiba 5 MP, mai spune sursa citata. Totodata, telefonul ar urma sa fie dotat si cu un barometru.

Sursa foto: gsmarena.com