HTC The All New One! Vezi aici prima imagine oficiala a noului smartphone al companiei taiwaneze

HTC The All New One, asa cum se va numi succesorul celebrului One, va debuta pe 25 martie in cadrul unor evenimente ce vor avea loc in paralel in Londra si New York. Pana atunci insa, pe internet a aparut si prima imagine oficiala a noului smartphone.

Cel care a publicat imaginea pe contul sau de Twitter este Evan Nelson Blass, cunoscut editor si specialist in piata de telefoane mobile. Noul One se aseamana destul de mult cu actuala generatie, are o culoare aurie, rame ale ecranului mai subtiri, precum si sistemul dual de configurare al camerei foto principale.

Citeste si:  Samsung Galaxy S5 va avea un senzor de amprenta digitala amplasat in butonul “Home”

HTC The All New One va avea un ecran de 5 inchi, cu o rezolutie de 1080 pixeli si un chipset Snapdragon 800. Cea mai interesanta caracteristica a noului smartphone se presupune ca va fi tehnologia UltraPixel, care va folosi doua camere pe spatele carcasei si un bitz dual.  In afara de culoarea aurie, noul HTC One va fi disponibil si in argintiu si gri.

HTC a trimis deja invitatiile pentru evenimentul de lansare a noului smartphone, eveniment care va avea loc pe data de 25 martie,

Sursa foto: gsmarena.com, droid-life.com