HUAWEI a prezentat modelul Ascend Mate2 4G. FOTO si VIDEO

Huawei a prezentat la CES 2014 un smartphone puternic, care poate incarca alte telefoane, si care are un ecran mai mare decat modelele anterioare ale chinezilor.

Huawei a lansat marti la CES 2014 telefonul Ascend Mate2 4G, un dispozitiv care ofera o putere mai mare decat precedentele modele ale firmei din China, dar si care se poate conecta si poate incarca alte smartphone-uri printr-un cablu USB. Ascend Mate2 4G are un ecran IPS de 6.1 inci, bateria de 4.050 mAh1 si camera frontala de 5 MP, pe langa cea principala de 13 MP.

 

 

“Odata cu HUAWEI Ascend Mate2 aducem beneficiile si avantajele conectivitatii super rapide oamenilor de pretutindeni,” a declarat Colin Giles, vicepresedinte executiv la Huawei Consumer Business Group. “HUAWEI Ascend Mate2 4G este conceput pentru a veni in intampinarea nevoilor generatiei mobile care vrea divertisment in permanenta, chiar si atunci cand se afla in miscare, precum posibilitatea de a descarca albume foto in cateva secunde sau de a-si folosi smartphone-ul ca si birou mobil”, a adaugat oficialul companiei din China, intr-un comunicat remis ziare.com.

HUAWEI Ascend Mate2 4G include un puternic procesor quad core de 1,6 GHz si o baterie rezistenta de 4.050 mAh pentru ca utilizatorii sa se bucure de multe ore de navigat pe Internet la o singura incarcare. Mai mult, noul model vine cu o tehnologie unica de economisire a energiei care imbunatateste performanta acestuia cu mai bine de 30%, in comparatie cu alte smartphone-uri din categoria sa. Telefonul are o grosime de 9,5 mm si vine cu interfata proprie Emotion UI 2.0.2, care include tehnologia Huawei One-Hand UI, datorita careia telefonul poate fi utilizat cu o singura mana.

 

 

Sursa foto: yoda.ro

Sursa video: youtube.com