Hulk și-a părăsit soția și s-a combinat cu nepoata! Brazilianul poate reveni în Europa! Foto

Starul brazilian Hulk (33 de ani) s-a despărțit de soția Iran Angelo de Souza, după 12 ani de căsnicie, și s-a cuplat cu nepoata ei, Camila (31 de ani).

Mijlocașul ofensiv al chinezilor de la Shanghai SIPG, acolo unde câștigă 320.000 de euro pe săptămână, este implicat într-un scandal fără precedent în Brazilia. Imediat după divorț a oficializat relația cu nepoata fostei soții, Camila, o apropiată a familiei, așa cum se poate vedea în mai multe imagini de pe rețelele de socializare.

Un apropiat al lui Hulk a confirmat relația: „El i-a chemat pe părinții Camilei și pe fratele ei pentru a le spune adevărul. Are o poziție transparentă, nu se ascunde”.

Camila (foto 2, îmbrăcată în alb complet) a explicat și ea prin intermediul unei postări pe Instagram: „Mătușă Iran, în primul rând vreau să îți spun că acest mesaj nu este o explicație sau o justificare. Vreau să transmit unele lucruri pe care, din păcate, nu ți le pot spune personal. Chiar dacă e irelevant pentru tine, te iubesc foarte mult. Nu mi-am imaginat niciodată că se poate întâmpla asta, dar nu îi putem dicta inimii. Nimeni nu e imun. Îmi pare rău pentru tot”.

Soția nu-l iartă pe Hulk

Hulk, pe numele real Givanildo Vieira de Sousa, și Iran au împreună trei copiii. Ian are 10 ani, Tiago are 8, iar Alice 6 ani. Fosta soție se simte trădată.  „E regretabil că domnul Hulk a făcut un asemenea lucru, nu sunt fericită că un mariaj de 12 ani se termină așa. Nu a respectat durerea celei care l-a iubit cu devotament, afecțiune, respect. Nu s-a gândit nici la copiii noștri”, a spus Iran.

Hulk este aproape de o revenire în Europa

Espanyol este clubul favorit pentru a obține semnătura sud-americanului. Site-ul eldesmarque.com scrie că Givanildo Vieira de Souza, pe numele său real, este mai aproape ca oricând să semneze cu gruparea catalană până la finalul sezonului. Din 2016, acesta este jucătorul chinezilor de la Shanghai SIPG, iar la finalul acestui an calendaristic va fi liber de contract, potrivit transfermarkt.com.

FC Porto și Zenit St. Petersburg sunt singurele cluburi din Europa la care a jucat Hulk. Acesta a cucerit și Europa League, în 2010-2011, pe vremea când îmbrăca tricoul portughezilor.