HUNEDOARA: Un TIR a intrat intr-un MICROBUZ cu PASAGERI. Accidentul s-a soldat cu 9 RANITI

Un ACCIDENT GRAV s-a produs vineri, in jurul orei 12.00, pe DN 68, la limita dintre judetele Caras-Severin si Hunedoara. Un TIR ar fi intrat pe contrasens si a izbit un microbuz plin cu pasageri, informeaza televiziunile de stiri.

Circulatia este blocata pe ambele sensuri in localitatea Zeicani. Cel putin opt persoane au fost ranite, iar soferul microbuzului a ramas incarcerat.

CITESTE SI: BRASOV: UN CETATEAN A FOST ARESTAT DUPA CE A LOVIT SI MUSCAT 3 POLITISTI

„Conducatorul unui autotren, un barbat in varsta de 61 de ani, din jud. Timis, care circula pe DN68, pe raza localitatii Zeicani (tronson de drum in lucru, semaforizat), din directia Hateg – Caransebes, a intrat in impact frontal cu un microbuz care efectua o cursa regulata de persoane pe ruta Timisoara – Tg. Jiu. In urma accidentului rutier a rezultat ranirea conducatorului microbuzului si a 8 pasageri (cu varste cuprinse intre 19 si 64 de ani). Starea acestora urmeaza a fi evaluata din punct de vedere medical de echipajele de interventie sosite la fata locului. In cauza a fost  intocmit dosar penal, urmand ca, in urma cercetarilor efectuate, sa fi stabilite circumstantele in care s-a produs evenimentul rutier. Traficul rutier este blocat pe durata interventiei”, se arata intr-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Sursa foto: jurnalul