Huobi, a treia cea mai mare bursă crypto din lume, și-a creat o nouă platformă în SUA

Huobi, cel de-al treilea cel mai mare schimb de crypto monede din lume, prin volumul schimburilor comerciale, a creat o nouă piață digitală de tranzacționare valutară în SUA, raportează Financial Magnates.

Platforma vine printr-o companie recent creată în San Francisco, numită HBUS, care: “… nu este un” braț “,” filială “,” divizare “sau orice tip de “Afiliat” al lui Huobi. HBUS nu este denumit nici “Huobi US” sau orice varianta a acestuia. HBUS este “partenerul strategic exclusiv american al Huobi”.

HBUS , începând din data de 5 iunie, indică o” lansare ușoară “- preînregistrare – data de 10 iunie, oferind tuturor utilizatorilor care se înregistrează între 10 iunie și 14 iunie o lună de tranzacționare fără taxe. Comerțul oficial va fi lansat pe 15 iunie, deși site-ul HBUS sugerează că “cererea covârșitoare” poate amâna lansarea și solicită publicului să se înscrie la un newsletter, pentru a fi notificat la deschiderea înregistrării.

Citește și: BINANCE, CEL MAI MARE EXCHANGE DE CRYPTO MONEDE DIN LUME, INVESTEȘTE ÎN PLATFORMA ESPORTS BAZATĂ PE BLOCKCHAIN

Huobi, fondată inițial în China, a dezvăluit mai întâi planurile sale de a deschide un birou în San Francisco în luna ianuarie a acestui an. Acum, cu sediul în Singapore, schimbul a vizat în mod energic piețele din străinătate, lansând o filială sud-coreeană, precum și anunțând planurile de deschidere a unui birou în Londra.

Statelor Unite impune cerințe înalte asupra schimburilor de crypto monede care intră sub autoritatea autorităților de reglementare, iar un post HBUS în această săptămână a subliniat în mod corespunzător că toți angajații săi au fost “educați” în finanțarea anti-spălare a banilor și combaterea terorismului KYC) și au fost “obligați să treacă teste” pe subiecți.

Pe măsură ce se confruntă cu principalele schimburi de crypto monede concurente Binance și OKEx, Huobi își diversifică în mod activ produsele și serviciile de investiții, anunțând lansarea noului său blockchain public cu doar două zile în urmă.

La începutul acestei luni, Huobi a lansat un fond de tranzacționare bazat pe crypto monede (ETF), un tip de fond mutual care împarte proprietatea asupra activelor digitale subiacente în acțiuni. ETF se bazează pe indexul său de piață recent lansat, care urmărește 10 active digitale tranzacționate de Tether (USDT). La data de 2 iunie, Huobi a încheiat un parteneriat pentru a lansa un fond de investiții de 93 milioane dolari China-Coreea pentru investiții în blockchain, cu scopul de a promova colaborarea între cele două țări.