Huobi Group, fost lider de schimb pe piața crypto monedelor, a anunțat că deschide un birou în SUA

Huobi Group, una dintre cele mai mari burse de crypto monede fondată în China, a anunțat că își va deschide un birou în SUA. Anunțul a avut loc în timpul conferinței Blockchain Connect.

Blockchain Connect, un eveniment axat pe cooperarea dintre piața americană și cea chineză de crypto monede, a avut loc acum o săptămână la San Francisco.

Reprezentantul Huobi a fost unul dintre prezentatorii conferinței, în cadrul căreia, acesta a anunțat intenția de a începe să facă afaceri în Statele Unite. Noul birou al companiei Huobi Group este deja în construcție în Silicon Valley. “Obiectivul nostru principal vizează Statele Unite”, a declarat Cai Kailong, strategul-șef al Huobi Group.

Citește și: BITCOIN EXCHANGE BTCC A FOST ACHIZIȚIONAT DE UN FOND DE INVESTIȚII DIN HONG KONG

Fondată în 2013, Huobi Group oferă servicii de exchange în Singapore, Hong Kong, Coreea de Sud, Japonia și alte țări. Compania a fost forțată să părăsească China, jurisdicția sa inițială, după ce autoritățile locale au solicitat închiderea tuturor burselor si exchange-urile de crypto monede în septembrie 2017.

În decembrie 2017, Huobi Group a anunțat un parteneriat cu grupul financiar SBI din Japonia, pentru a-i ajuta pe cei din urmă să-și lanseze propriul schimb de crypto monede.