Huobi lansează un fond de investiții de 93 de milioane de dolari pentru societățile care folosesc blockchain

Huobi, a treia bursă de schimb a crypto monedelor din lume, s-a lansat într-un parteneriat pentru a lansa un fond de investiții de 93 milioane dolari pentru societățile care folosesc tehnologia blockchain în China și Coreea de Sud, anunță China Money Network.

Huobi, împreună cu firma de investiții chineze NewMargin Capital și firma de valori mobiliare din Coreea de Sud, Kiwoom Securities Co., Ltd., vor folosi fondul de 93 de milioane de dolari pentru a investi în lansarea blockchain și pentru a încuraja colaborarea între cele două țări. O a treia companie, Mirae Asset Financial Group din Coreea de Sud, se va alătura, de asemenea, inițiativei ca investitor.

Citește și: LEGISLATIVUL DE STAT DIN NEW YORK PROPUNE ÎNFIINȚAREA UNUI GRUP DE LUCRU SPECIAL PENTRU CRYPTO MONEDE

Vestea vine la doar o zi după ce rivalul lui Huobi, Binance, în prezent cel mai mare schimb de crypto monede din lume, și-a dezvăluit propriile planuri de a crea un fond major de 1 miliard de dolari pe bază de crypto monede pentru a sprijini lansarea de tip blockchain și crypto. Binance Labs “a susținut deja patru proiecte de tip blockchain, printre care o rundă recentă de finanțare în valoare de 30 de milioane de dolari pentru MobileCoin.

De asemenea, Huobi a lansat un nou fond de tranzacții bazat pe crypto monede (ETF), bazat pe indexul său de piață lansat recent, care urmărește 10 active digitale tranzacționate de Tether (USDT). Cu sediul în Singapore, Huobi a lansat recent o filială din Coreea de Sud, și și-a dezvăluit intenția de a deschide birouri la Londra și San Francisco.

Huobi înregistrează, în prezent, un volum de tranzacționare în valoare de aproximativ 1,27 miliarde de dolari pe zi, la ora publicării acestei știri.