I-a sărit muștarul! Cum l-a convins Ilie Năstase pe Cătălin Cazacu s-o lase în pace pe Brigitte Sfăt

Ilie Năstase a demonstrat că ştie să joace dur, atunci când jocul o impune, şi o poate face şi în afara terenului de tenis. După ce nevasta i-a mărturisit că l-a înşelat, Ilie Năstase şi-a analizat pe toate părţile posibilităţile de a o face pe brunetă să renunţe la amant şi a concluzionat că cel mai bine îşi confruntă rivalul.

În cercul lor de prieteni au apărut informaţii, potrivit cărora Ilie Năstase ar fi luat foc când a aflat cu cine este “tradus” şi nu a stat prea mult prea gânduri până când şi-a confruntat rivalul. El a mers glonţ că-i ceară socoteală lui Cătălin Cazacu. Cum discuţiile dintre cei doi nu au fost deloc prieteneşti, cel care a ieşit șifonat şi cu coada între picioare a fost motociclistul, care ar fi cedat după o serie de ameninţări.

Citește și: CĂTĂLIN CAZACU SCHIMBĂ IUBITELE CA PE ȘOSETE! SPORTIVUL LE-A ÎNȘELAT PE ANA ROMAN ȘI CREAM CU O ȘTIRISTĂ

“Ilie nu a stat cu mâinile în sân. A fost turbat de furie şi a vrut imediat să tranşeze lucrurile bărbăteşte. I-a adresat o serie de cuvinte jignitoare lui Cătălin, ba chiar l-a ameninţat că îi va pune beţe în roate în afacerile pe care le derulează la Timişoara. Discuţia şi-a atins scopul, iar Cătălin a renunţat. Nu se ştie dacă s-a speriat sau nu cu adevărat ori şi-a spus că are de unde să aleagă”, a mărturisit o sursă din anturajul fostului concurent “Exatlon” pentru Click!.

Brigitte a confirmat că a format pentru scurt timp un cuplu Cătălin Cazacu, pentru care nu a mai fost într-un final dispusă să-şi părăsească soţul. Bruneta a povestit că s-a decis să-şi repare căsnicia după ce firma de detectivi particulari angajată de ea i-a arătat dovezi, potrivit cărora şi Cătălin Cazacu o înşela cu Ana Roman.

Sursa text și foto: click.ro