IALOMITA: ACCIDENT GRAV pe DN2, SOLDAT cu 3 MORTI si 15 RANITI. TRAFICUL este BLOCAT

Un grav accident intre un microbuz si o autoutilitara a avut loc, sambata dimineata, pe DN2, in localitatea Sindrilita. Trei oameni au murit si 15 sunt raniti, unii fiind in stare critica. Persoanele decedate sunt doua din microbuz si una din autoutilitara, informeaza postul de televziune Digi 24.

Comisarul Catalin Bocai de la Infotrafic a precizat, pentru postul de televiziune amintit, ca traficul este blocat pe DN2 intre Afumati si Urziceni. In zona este ceata si vizibilitatea sub 150 de metri. Microbuzul facea cel mai probabil o cursa regulata din Bucuresti si soferul s-a angajat intr-o depasire neregulamentara si foarte periculoasa in conditii de ceata densa.

Potrivit ISU, la fata locului actioneaza 4 ambulante SMURD, 1 autospeciala pentru transport personal si victime multiple si una de descarcerare, dar si 4 ambulante de la Serviciul Ilfov. Secretarul Raed Arafat a declarat ca s-a declansat planul rosu de interventie, dar nu a putut fi trimis un elicopter SMURD din cauza cetii.

Ranitii grav vor fi dusi la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, cei cu leziuni mai usoare vor ajunge la spitalul din Urziceni.

Sursa foto: adevarul