Ianis Hagi are numeroase oferte din strainatate

Ianis Hagi, fiul “Regelui” Gheorghe Hagi, are numeroase oferte de la echipe din strainatate in ciuda faptului ca nici macar nu si-a terminat perioada de juniorat. Ianis, in varsta de 15 ani, este dorit de mai multe echipe cu nume de pe batranul continent.

Prima echipa care s-a aratat interesata de Ianis a fost Galatasaray Istanbul, echipa la care tatal sau a facut istorie. Presedintele Galatei, Unal Aysal, a dorit ca Ianis Hagi sa se pregateasca alaturi de echipa de tineret al clubului si l-a sunat pe Gica Hagi. „Regele” i-a trimis la plimbare pe oficialii turci declarand ca fiul sau este un jucator care va pleca de la Viitorul Constanta doar la o echipa mare.

“Ideal ar fi Real sau Barcelona. Baiatul meu nu va merge nicaieri in probe. Iar daca pleaca, mi-as dori pentru el un club mare”, a declarat Hagi pentru jurnalistii de la cotidianul Gazeta Sporturilor.

Galatasaray Istanbul nu este singura echipa care il doreste pe Ianis Hagi. Agentia SporX anunta ca Fiorentina, Parma si FC Porto au facut oferte pentru pustiul de 15 ani.

Sursa foto: telegraf.ro