Ianis Hagi, implicat într-un accident rutier? Martorii spun că era la volan, poliția susține altceva

Ianis Hagi, fiul lui Gică Hagi și căpitan al echipei Viitorul Constanța, ar fi fost implicat miercuri seară, în jurul orei 21.15, într-un accident rutier! Un biciclist a fost internat în spital, anunță Cancan.ro.

Accidentul a avut loc în zona Sălii Sporturilor, din Constanța. Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Cristina Vasile, la volanul BMW-ului M140i XDrive, care îi aparține lui Ianis, se afla o persoană în vârstă de 30 de ani.

“Din datele noastre, un bărbat în vârstă de 30 de ani conducea respectivul autoturism. A lovit un biciclist, care se afla pe pista pentru biciclete. Acesta a fost dus la spital. În cauză polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal. Șoferul nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cam atât vă pot spune”, a declarat Cristina Vasile pentru GSP.ro.

Anumiți martori au declarat pentru cancan.ro, însă, că Ianis Hagi s-ar fi aflat la volanul mașinii, numai că informațiile oficiale arată că fotbalistul era la antrenamente, ora fiind una destul de înaintată pentru o ședință de pregătire.

Sursa foto: sport