Ianis Hagi și-a deschis prima afacere! Cine se ocupă de firma jucătorului

Ianis Hagi și-a deschis o primă afacere la scurt timp după transferul definitiv la Glasgow Rangers. Internaționalul român și-a înființat o firmă de publicitate de care se ocupă mama sa, Marilena Hagi.

Ianis Hagi și-a înființat firma la București. Aceasta se ocupă de “activități ale agențiilor de publicitate”. Numele companiei este Future of the Game Company SRL. Ianis Hagi este fondator al firmei, potrivit documentelor oficiale, iar poziția de administrator este deținută de mama sa, Marilena Hagi, soția lui Gică Hagi, scrie profit.ro.

Internaționalul român este cel mai bine plătit jucător de la Glasgow Rangers, 1,1 milioane de euro pe sezon. Ianis Hagi (21 de ani) a fost transferat în această vară definitiv de către Glasgow Rangers de la echipa belgiană Genk, pentru 3,4 milioane de euro.

Ianis Hagi a jucat din primul minut în meciul de deschidere al campionatului Scoției, Aberdeen – Rangers, s-a remarcat prin acțiuni periculoase, iar ziarele din Glasgow i-au acordat cea mai mare notă, 8, la fel ca autorului golului victoriei, Ryan Kent.

“A trimis în plasa laterală la prima ocazie a lui Rangers. Apoi a reușit o fentă de efect la mijloc la faza golului și l-a încercat pe portar cu șuturi din marginea careului.  A fost mereu gata să primească mingea și să fie gata de pasă în zone dificile. A irosit o bună șansă pe contraatac când nu i-a trimis lui Morelos, dar tot el a fost aproape de 2-0 după o acțiune frumoasă la care au participat columbianul și Ryan Kent. A obosit pe final, dar tot a avut o prestație excelentă. Nota 8,” a fost concluzia celor de la Herald și Glasgow Times.

Sursa foto: sport