IANIS HAGI vrea sa joace CATEVA MECIURI in retur pentru FC Viitorul

Mijlocasul IANIS HAGI, care a debutat in Liga I la 5 decembrie, in partida FC Viitorul – FC Botosani, a declarat, vineri, ca spera ca in retur sa joace in CATEVA MECIURI pentru echipa pregatita de tatal sau, GHEORGHE HAGI.

“Personal, sper sa prind CATEVA MECIURI in retur daca se poate. Aceste amicale pe care le vom avea in Turcia sunt importante pentru mine pentru ca vreau sa ma dezvolt la un nivel mai inalt fata de cel de la juniori. Am deja sase luni cu echipa mare, m-am dezvoltat si pe partea fizica, dar mai am mult de muncit”, a spus IANIS HAGI, autorul unui gol in partida amicala disputata de FC Viitorul cu Chindia Targoviste.

Citeste si: IANIS HAGI pleaca de la VIITORUL! Urmasul REGELUI se transfera la o ECHIPA de TOP

Mijlocasul de 16 ani a mentionat ca “este destul de bine” ca tatal sau ii este antrenor la inceputul carierei. “Tatal meu este un antrenor exigent care vrea sa scoata intotdeauna maximum din fiecare jucator si face o treaba foarte buna. Nu stiu daca e un avantaj sau un dezavantaj ca la inceputul carierei il am antrenor pe tatal meu, insa ma sustine si pe mine si pe ceilalti colegi din ’98. Ne da incredere, asa ca este destul de bine ca il am antrenor”, a spus IANIS HAGI.

Citeste si: IANIS HAGI, aproape de a semna cu AS ROMA

Formatia FC Viitorul a castigat, vineri, partidele amicale disputate cu Academica Pitesti (scor 3-1) si Chindia Targoviste (scor 6-2) la Centrul de Fotbal Buftea.

Sursa foto: reporterntv.ro