Ianis Zicu si Dan Alexa, implicati in mafia pariurilor?

Ianis Zicu si Dan Alexa au fost inregistrati in timpul unor convorbiri telefonice avute cu liderul unei grupari timisorene specializate in infractiuni cu violenta, Sorin Udrea, banuit si de aranjarea unor partide de fotbal.

Conform referatului intocmit de procurorii DIICOT din Timisoara pentru propunerea de arestare peventiva a numitului Sorin Udrea, boss-ul celei mai temute grupari infractionale din orasul de pe Bega, sunt mentionate si numele fotbalistilor Dan Alexa si Ianis Zicu.

“In ziua urmatoare, la ora 16.37, Udrea Sorin Adrian a fost contactat de catre jucătorul de fotbal Ianis Zicu, de la echipa Poli Timisoara. In timpul convorbirii, acestia au discutat despre meciurile din liga secunda, iar la un moment dat fotbalistul a spus «Am prieteni care au castigat la pariuri 200 de milioane!», la care inculpatul (Udrea – n.r.) i-a spus «Si eu, trebuia sa castigam!». Zicu a intrebat « Pai, si n-ati pierdut?», iar Udrea i-a raspuns « Pai, n-am mai apucat!».

In continuare cei doi au discutat despre meciurile si cotele de pariuri. La finalul discutiei, Udrea Sorin Adrian i-a spus interlocutorului «daca stii ceva, suna-ma pe week-end acum!» si interlocutorul i-a raspuns ca va verifica daca titularii joaca la echipe. Tot la final, Udrea a sustinut ca asteapta sa se intalneasca cu numitul Cristi de la Sageata Navodari, echipa care evolua in liga a doua” , se arata in referatul DIICOT Timisoara.

“Pentru recuperare de bani a apelat la Udrea Sorin Adrian si fotbalistul Dan Alexa, de la clubul Rapid  Bucuresti. Astfel, intr-o discutie din data de 22 martie 2011, ora 16.40, acesta l-a rugat sa il ajute pe «Contra» (se pare ca era vorba despre fotbalistul Contra Cosmin din Timisoara), «cu problema lui cu aia, cu Pepi!», mentionand la un moment dat «7.000 sunt!»”, se mai arata in documentul amintit.

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro