IARNA S-A INTORS: CODUL GALBEN de NINSORI a fost EXTINS pentru 10 judete din sud si Capitala. UPDATE

Iarna s-a intors in forta la inceput de primavara. Pana la ora 16.00 ramane in vigoare CODUL GALBEN de PLOI si NINSORI valabil pentru 24 de judete din nordul, centrul si sud-vestul tarii. 

UPDATE 09.45: Atentionarea COD GALBEN de PLOI si NINSORI valabila pentru 24 de judete, a fost EXTINS pentru zece judete din sudul tarii si Capitala si PRELUNGIT pentru aproape toata tara, incepand cu ora 10.00 si pana la ora 20.00. O a doua avertizare COD GALBEN de NINSORI este valabila pentru zece judete din sud plus Capitala si este valabil de vineri seara de la ora 20.00 pana sambata dimineata la ora 10.00. 

CITESTE SI: IARNA REVINE IN FORTA: COD GALBEN de NINSORI in toata tara 

NINSORILE au pus stapanire pe jumatate de tara. In zonele montane s-a depus deja un strat gros de ZAPADA. In Busteni si Ranca s-a depus un strat gros de ZAPADA, iar in Bucuresti NINGE, iar vantul sufla cu putere. Situatia se va inrautati, anunta meteorologii. 

Vestile proaste nu se opresc aici. Pana sambata este in vigoare si un COD GALBEN de INUNDATII emis de hidrologi pentru rauri din 5 judete: Caras Severin, Timis, Mehedinti, Dolj si Gorj.

CITESTE SI: ION SANDU: Este posibil sa emitem CODURI POROCALII pentru perioade limitate 

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: jurnalul.ro