Iasi: COPIL de 7 ani, in coma la spital, cu urme de STRANGULARE

Un COPIL in varsta de sapte ani, din judetul Neamt, este internat in COMA la Spitalul ”Sfanta Maria” din Iasi, cu urme care aratau ca a fost STRANGULAT cu o funie, iar Politia a deschis o ancheta pentru a stabili daca a fost vorba despre accident sau agresiune.

Initial, COPILUL a fost transportat cu o ambulanta la spitalul din Roman, unde a fost intubat si resuscitat, insa din cauza starii grave a fost transferat la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” din Iasi.

Citeste si: BACAU: DOI SOTI SI FIICA LOR, IN VARSTA DE 9 ANI, AU MURIT INTR-UN ACCIDENT CUMPLIT

Potrivit medicilor spitalului iesean, baiatul, care este din judetul Neamt si provine dintr-o familie cu cinci copii, ar fi fost gasit in curtea parintilor sai de catre rude care au sunat la 112.

Medicii ieseni presupun ca, cel mai probabil, baiatul s-a STRANGULAT cu o funie.

”COPILUL este in stare grava, in coma de gradul trei, fiind intubat si internat in clinica de Anestezie si Terapie Intensiva. In urma investigatiilor, am putut observa ca marca cervicala s-a intensificat, dand cadrelor medicale banuiala ca micutul a fost STRANGULAT. Prognosticul in acest caz este unul rezervat“, a declarat, sambata, medicul Lucian Cernahoschi, purtatorul de cuvant al Spitalului de Copii ”Sfanta Maria” din Iasi.

Citeste si: CARAS-SEVERIN: COPIL DE UN AN, MORT INTR-UN ACCIDENT GRAV

Medicii au sesizat Politia, care a inceput o ancheta in acest caz pentru a stabili daca a fost vorba despre accident sau agresiune.