Iași: Femeie condamnată după ce și-a ucis soțul pentru că nu vroia să facă sex cu ea

O femeie din Iași a fost condamnată la 10 ani de închisoare pentru că și-a ucis soțul întrucât acesta nu voia să facă sex cu ea. Omul fugea frecvent de acasă din cauza bătăilor nevestei și se întorcea când femeia dormea. În loc de lovituri, bărbatul a primit un cuțit în burtă și a agonizat câteva zile înainte să-și dea suflarea.

Sofia Dăscălescu, o femeie în vârstă de 58 de ani din Iași a fost condamnată la 10 ani de închisoare, dar pedeapsa nu este definitivă, notează România Tv. Cazul de agresiune domestică este neobișnuit pentru judecătorii ieșeni, pentru că de obicei agresorii sunt bărbații.

În cazul de față, bărbatul era pur și simplu terorizat de soție, au remarcat anchetatorii. Sofia Dăscălescu consuma frecvent alcool și fusese internată de mai multe ori la Socola, în încercarea de a scăpa de acest viciu.

Anchetatorii au notat în rechizitoriu comportamentul extrem de agresiv al femeii. ”Pe 21 august 2017, femeia şi-a înjunghiat de trei ori soţul, în coapsa stângă, după ce acesta, speriat, a refuzat să întreţină raporturi sexuale cu ea. Ulterior acelui eveniment, ieşeanca a fost internată din nou la „Socola“ se arată în actul de urmărire penală.

Sursa foto: realitatea